Saturday , May 18 2024

Primarul Sucevei spune ca se va ocupa mai mult de administratie si mai putin de politica

„Sucevenii mi-au ar\tat foarte clar c\ trebuie s\ m\ ocup de administra]ie. R\m=n `ns\ membru al PDL”, a declarat, ieri, Ion Lungu

Primarul Sucevei, Ion Lungu, lider al organiza]iei municipale Suceava a PDL [i vicepre[edinte al organiza]iei jude]ene Suceava a PDL, a declarat, ieri, `ntr-o conferin]\ de pres\ organizat\ la Prim\ria Suceava, c\ popula]ia i-a transmis mesajul c\ trebuie s\ se ocupe mai mult de administra]ie [i mai pu]in de politic\. Asta `n condi]iile `n care Ion Lungu, descris `nainte de campania electoral\ ca fiind marele favorit care candideaz\ f\r\ a avea un concurent puternic, a fost reales pentru al treilea mandat cu o diferen]\ de circa 1.200 de voturi fa]\ de candidatul USL, {tefan Alexandru B\i[anu.
Afirma]ia f\cut\ de Ion Lungu cu privire la orientarea predominant pe zona de administra]ie, dec=t pe cea de politic\, a fost de fapt un r\spuns la `ntrebarea cu privire la afirma]ia f\cut\ cu o zi `nainte de Gheorghe Flutur c\ se va axa pe relansarea PDL. Ion Lungu a ar\tat c\ se va ocupa mai mult de administra]ie, dar c\ va r\m=ne membru PDL. „Sucevenii mi-au ar\tat foarte clar c\ trebuie s\ m\ ocup de administra]ie. R\m=n `ns\ membru al PDL”, a spus Ion Lungu.
Reamintim c\ prim-vicepre[edintele PDL [i, totodat\, liderul organiza]iei jude]ene a PDL Suceava, Gheorghe Flutur a declarat, mar]i, c\ nu-[i va prelua mandatul de consilier jude]ean ob]inut `n urma alegerilor locale de duminic\ [i c\ proiectul s\u politic este s\ relanseze partidul pentru c=[tigarea alegerilor din toamn\. „Nu am de ce s\ r\m=n consilier jude]ean. Proiectul meu politic este `n continuare s\ relansez partidul aici la Suceava [i s\ fac parte [i din echipa mare pentru c\ avem foarte mult\ treab\ pentru c=[tigarea alegerilor din toamn\”, afirma liderul democrat-liberalilor din jude]ul Suceava. Pe de alt\ parte, tot Gheorghe Flutur a f\cut un apel colegilor de partid [i `n mod deosebit primarilor, dup\ ce `n prealabil le-a mul]umit pentru sus]inerea `n campania electoral\, ca `n continuare „s\ se ocupe foarte bine de administra]ie”.
La nivelul municipiului re[edin]\ de jude], scorul a fost str=ns nu doar la alegerea primarului, ci [i la Consiliul Local Suceava. Totu[i, dac\ majoritatea sucevenilor l-au preferat pe candidatul PDL, op]iunea pentru Consiliul Local a `nclinat balan]a pentru USL. Astfel, `n urma repartiz\rii mandatelor de consilier local, 12 vor fi la USL, zece la PDL [i unul la PP-DD. Referindu-se la aceast\ situa]ie, primarul Ion Lungu a precizat c\ este compatibil cu toat\ lumea [i nu are de g=nd s\ intre `n r\zboi cu nimeni. „Am fost omul p\cii, nu al r\zboiului, al dialogului, nu al discordiei”, a ]inut s\ spun\ de la bun `nceput Ion Lungu. Din punctul s\u de vedere, poate fi genul de persoan\ compatibil\ cu toat\ lumea, `n condi]iile `n care nu are de g=nd s\ genereze ori s\ `ntre]in\ dispute cu nimeni. El a mai spus c\ [i `n mandatul precedent, c=nd PDL a avut 16 mandate iar PSD cinci, `n vreme ce PNL doar dou\ a dat dovad\ c\ este un om care iube[te democra]ia [i a ]inut cont de amendamentele venite din partea partidelor care erau, atunci, `n Opozi]ie. „Vreau s\ conlucrez `n Consiliul Local cu to]i”, a declarat Ion Lungu, ad\ug=nd c\ nu are nicio preferin]\ `n ce prive[te desemnarea viceprimarilor. (Dan PRICOPE)

Vezi si

120 de studenți participă la FIA Food Fest 2024

Facultatea de Inginerie Alimentară din cadrul Universității ”Ştefan cel Mare” din Suceava organizează, sâmbătă, 18 …

No comments

  1. Lasa , nea Lungu ! Din toamna , mergi la parlament si lasi pe altul sa se ocupe de ce trebuie . Oricum esti mana moarta si nu mai pica nimic . Sunt sigur ca -ti iei zborul .

  2. Oricum pana acum v-ati ocupat NUMAI SI NUMAI DE PAVELEEE !!!!!!!!!!! ar fi cazul sa mai schimbati obtiunea !!!!!!