Tuesday , May 21 2024

Doi traficanti de cannabis din Frasin, bagati la puscarie

Este vorba despre Lucian Alexandru Flutur [i Dumitru Ionu] Macovei, care au fost condamna]i fiecare la c=te un an [i zece luni de `nchisoare n cei doi au fost prin[i `n flagrant, pe 22 decembrie 2010, `n timp ce `mpreun\ cu al]i complici au `ncercat s\ comercializeze 1720 grame cannabis
Trafican]ii de cannabis din Frasin prin[i `n flagrant la sf=r[itul lui 2010 au fost `ncarcera]i zilele trecute, dup\ ce pedeapsa aplicat\ acestora a devenit definitiv\. Astfel, miercuri, în jurul orei 19.00, poli]i[tii din Frasin au primit spre executare mandatele de executare a pedepsei închisorii, emise la 01.02.2012 de Tribunalul Suceava, fa]\ de Lucian Alexandru Flutur de 22 ani [i Dumitru Ionu] Macovei de 21 ani, ambii din localitate. Ace[tia au de executat o pedeaps\ de un an [i zece luni închisoare pentru comiterea unor infrac]iuni de trafic de droguri de risc [i asocierea în vederea s\v=r[irii de infrac]iuni.
Cei doi au fost aresta]i prima dat\ la sf=r[itul lunii decembrie 2010, c=nd `mpreun\ cu al]i tineri au `ncercat s\ v=nd\ 1720 grame de cannabis. ~ns\, ulterior, dup\ c=teva s\pt\m=ni de arest au fost elibera]i sub supraveghere, av=nd interdic]ie de a p\r\si localitatea de domiciliu. Flutur [i Macovei f\ceau parte dintr-o grupare numeroas\ `n care mai erau implica]i [i Marius Lucaciuc, Viorel Constantin Lucaciuc, Adrian Lucian Lucaciuc, Emanuel Bogdan R\scol, Flaviu R\scol [i Daniel R\scol.
Grupul a fost monitorizat `ncep=nd cu sf=r[itul lunii octombrie 2010 de c\tre Serviciului Antidrog din cadrul Brig\zii de Combatere a Criminalit\]ii Organizate Suceava, care sub coordonarea unui procuror din cadrul DIICOT – Serviciul Teritorial Suceava [i beneficiind de suportul tehnico-logistic al SRI – Direc]ia Jude]eana de Informa]ii Suceava, au documentat activitatea infrac]ional\ a acestora, pe raza ora[ului Frasin [i a comunei Stroie[ti, stabilindu-se c\ ace[tia aveau preocup\ri privind procurarea, introducerea în ]ara [i vânzarea de droguri de risc – cannabis.
Tinerii erau coordona]i de c\tre Marius Lucaciuc, `n v=rst\ de 21 ani, care a introdus `n Rom=nia la sf=r[itul lunii octombrie 2010, o cantitate de aproximativ dou\ kilograme de cannabis, cu scopul de a o vinde unor persoane interesate de consumul sau valorificarea pe mai departe a unor produse prohibite din categoria drogurilor. Ghinionul tinerilor a fost c\ `n decembrie 2010, ace[tia au v=ndut drogurile unui poli]ist sub acoperire. (P.B.)

Vezi si

285 de elevi s-au înscris pentru admiterea la Liceul cu Program Sportiv Suceava. Aproape jumătate dintre ei concurează pentru locurile din clasele de fotbal

Liceul cu Program Sportiv Suceava desfășoară în această săptămână probele de aptitudini în vederea admiterii …