Monday , May 20 2024

Instigarea la actiuni violente determina ca manifestatiile în care oamenii îsi exprima nemultumirile sa fie deturnate


Consider\ pre[edintele UNPR Suceava, C\t\lina Vartic

Pre[edintele UNPR Suceava, C\t\lina Vartic, consider\ c\ doar dialogul este cel care poate duce la solu]ionarea problemelor popula]iei, iar instigarea la ac]iuni violente nu face decât s\ determine ca manifesta]iile în care oamenii î[i exprim\ nemul]umirile s\ fie deturnate.
„Remarc\m [i salut\m atitudinea PSD Suceava de a se desolidariza de actele de huliganism din timpul manifesta]iilor de protest. A[tept\m [i din partea PNL Suceava o atitudine responsabil\ [i dorin]a pentru un dialog care s\ aib\ la baza solu]ii [i nu doar critici sterile [i f\r\ fundament”, a declarat pre[edintele UNPR Suceava, C\t\lina Vartic.
Pre[edintele UNPR Suceava face un apel partidelor politice s\ nu încerce s\ instige popula]ia la o atitudine ostil\ fa]\ de for]ele de ordine menite s\ respecte legea [i siguran]a oamenilor.
„Singura solu]ie corect\ într-un stat de drept este dialogul între popula]ie [i reprezentan]ii institu]iilor. Numai prin dialog [i colaborare problemelor actuale li se pot g\si solu]ii”, sus]ine pre[edintele UNPR Suceava.
C\t\lina Vartic a mai subliniat c\ Guvernul a încercat, prin ac]iunile sale, s\ determine ca efectele crizei economice care afecteaz\ întreaga Uniune European\, dar [i alte ]\ri ale lumii, s\ fie cât mai reduse în România.

Vezi si

60.000 lei amendă de la Garda de Mediu, în urma unei sesizări privind zgomotul creat de o instalație de uscare a lemnului

Urmare a unei sesizări referitoare la disconfortul creat prin zgomot de o instalație de uscare …