Monday , June 17 2024

Bărbat arestat deoarece s-a dat drept manechin de vitrină pentru a sparge un magazin de bijuterii

Un bărbat a fost arestat deoarece s-a dat drept manechin de vitrină pentru a sparge un magazin de bijuterii din Varșovia, potrivit BBC.

Foto: Twitter/Policja Warszawa

Tânărul în vârstă de 22 de ani a fost fotografiat în vitrina unui magazin stând nemișcat și ținând o geantă. Potrivit polițiștilor, angajații și cumpărătorii nu au observat nimic neobișnuit în timp ce bărbatul stătea printre mai multe manechine.

Poliția a anunțat că persoana a vizitat mai multe raioane ale magazinului după închidere. De asemenea, el este acuzat și de un alt furt dintr-un centru comercial. Acolo, tânărul a luat masa la un restaurant și, după ce complexul s-a închis, a intrat într-un magazin de haine. El „și-a schimbat hainele cu altele noi”, apoi s-a întors la restaurant pentru o altă masă. În plus, „a luat bani din mai multe case de marcat și a încercat să fure alte articole”.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru trei luni, au anunțat procurorii din Varșovia. Tânărul a fost acuzat de tâlhărie și furt și riscă până la 10 ani de închisoare. (Mediafax)

Vezi si

Cinci destinații de evitat pentru turiștii care vor să economisească bani

Un studiu recent realizat de publicația britanică MoneyWeek a scos la iveală care sunt cele …