Tuesday , May 21 2024

Tarifele marilor c=ntareti de muzica populara bucovineni

Capul de afi[, pentru un recital la o nunt\ sau la alt gen de petrecere privat\, este ]inut de Laura Lavric, care solicit\ 1.200 de euro, Sofia Vicoveanca – 1.100 euro [i Margareta Clipa – 1.000 de euro

 
Câ]iva cânt\re]i de muzic\ popular\ [i-au dat mâna [i prin intermediul unei firme de impresariat [i [i-au f\cut cunoscute tarifele lor pentru  participarea la diferite evenimente.
Conducerea firmei de impresariat sus]ine c\ pune la dispozi]ie cea mai complet\ ofert\, `n portofoliu fiind `nscrie cele mai importante nume ale folclorului rom=nesc actual. Dac\ vre]i ca la nunt\ sau la o petrecere privat\ s\ c=nte voci renumite ale folclorului bucovinean, musai trebuie s\ scoate]i din buzunar peste 1.000 de euro.
Cel mai scump nume `ntre interpre]ii de muzic\ popular\ reprezentat de aceast\ firme este cel al Laurei Lavric, solist vocal al Ansamblului Artistic Ciprian Porumbescu din Suceava. Ea percepe un tarif de 1.200 de euro pentru a sus]ine un recital la un astfel de evenient, cu 100 de euro mai mult dec=t marea Doamn\ a folclorului românesc, Sofia Vicoveanca. {i pe `ndr\gita interpret\ de muzic\ popular\ Margareta Clipa, originar\ din satul Gr\me[ti, o pute]i invita la o petrecere contra sumei de 1.000 de euro. {i aten]ie, vorbim de pre]uri care nu includ costurile de transport, cazarea sau masa, [i nici cele de „scenotehnic\”. De asemenea, tarifele sunt nete, iar taxele se stabilesc în func]ie de modalitatea de plat\, dupa cum anun]\ Mioriticevent, firma de impresariat care a pus la  punct lista pre]urilor percepute de arti[ti.
{i lista, în ordinea descresc\toare, `i mai cuprinde pe Sorin Filip – 650 de euro, Maria Murgoci [i Geta Postolache – 700 de euro, Angelica Flutur – 500 euro, Alexandru Br\d\]an – 500 euro [i Ionel B\l\jel – 400 de euro. (Cristina SCOR}ARIU)

Vezi si

285 de elevi s-au înscris pentru admiterea la Liceul cu Program Sportiv Suceava. Aproape jumătate dintre ei concurează pentru locurile din clasele de fotbal

Liceul cu Program Sportiv Suceava desfășoară în această săptămână probele de aptitudini în vederea admiterii …