Monday , June 17 2024

Bărbat din Gura Humorului, prins beat la volan pe la Dumbrăveni

Tânărul humorean de 26 de ani a refuzat inițial să sufle în aparatul etilotest și a fost dus la spital pentru recoltarea de probe. Când a ajuns la spital, speriat probabil de acul de la seringă, bărbatul s-a răzgândit, a acceptat testul etilotest, care a indicat o alcoolemie de  0,43 mg/l  alcoolemie

Marți noaptea, la ora 23.15, o patrulă mixtă a Poliției orașului Salcea și a Postului de Poliție Dum­­­­brăveni a oprit pentru control pe DJ 208B, din comuna Dumbră­veni, autoturismul condus de un bărbat de 26 de ani, din orașul Gura Humorului. Întrucât emana halenă alcoo­lică,  polițiștii i-au solicitat condu­­cătorului auto să se supună testului cu aparatul etilo­test, însă acesta a refuzat, motiv pentru care a fost condus la spital, în vederea recol­tării de mostre biologice. Ulterior, la ora 23.36, în sediul spitalului, conducătorul auto a acceptat să fie testat cu aparatul etilotest, rezultând 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”. (O.S.)

Vezi si

Gospodărie din Vicovu de Sus distrusă de un incendiu pornit de la un scurtcircuit la un cablu ros de șobolani

Militarii Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus și ai Detașamentului de pompieri Rădăuți, împreună cu …