Sunday , May 26 2024

Debut de relatie intre Rihanna si Colin Farrell?

Nu numai pe meleagurile mioritice se trimit SMS-uri intre vedete si nu numai la noi mesajele de amor ajung subiect de discutie in presa. Se intampla si in cercurile “inalte” de peste Ocean.
Primul contact dintre Colin Farrell si Rihanna s-a produs la un show TV, inainte de Craciun. Acolo au facut schimb de numere de telefon. Dupa o vreme, se pare ca RiRi a facut primul pas si i-a dat un SMS. Apoi inca unul. Si inca unul.
“Pe Colin l-au dat gata unele mesaje. Si recunoaste ca ii place. Sunt amandoi singuri, asa ca, de ce nu?”, spune un cunoscut al celor doi. Se pare ca deja exista o data in agendele fiecarora pentru o intalnire secreta la Los Angeles, cat de curand.
La emisiunea de Craciun, actorul i-a facut complimente cantaretei pentru rochia pe care o purta si care ii lasa picioarele la vedere. “Sunt picioare foarte frumoase. Probabil asta e motivul pentru care le-am adus in discutie, trebuia sa imi iau cumva mintea de la ele”, spunea atunci Colin. Rihanna nu s-a lasat si i-a povestit in direct cum isi face un tratament deosebit, cu ceara, iar actorul a ramas masca.
Colin e singur acum, dupa despartirea de actrita Alicja Bachleda, cu care are un baiat de un 16 luni.
Rihanna n-are nici ea pe nimeni, dupa ce anul trecut l-a parasit pe jucatorul de baseball Matt Kemp.

Vezi si

Cannes 2024: Filmul ”Anora”, regizat de Sean Baker, a câştigat trofeul Palme d’Or. Lista câștigătorilor

„Anora”, o dramă amuzantă și emoționantă despre o tânără dansatoare exotică care se implică în …