Saturday , June 22 2024

Rihanna a devenit mamă pentru a doua oară. Ea a născut tot un băiețel

Cântăreaţa Rihanna a născut un băieţel, al doilea copil al ei cu rapperul ASAP Rocky, a anunţat luni presa tabloidă din Statele Unite, citată de AFP. Al doilea copil al cântăreţei Rihanna, un superstar al muzicii pop, s-a născut la începutul lunii august, a precizat site-ul TMZ.

„Surse direct informate ne-au spus că bebeluşul a venit pe lume în data de 3 august la Los Angeles. Nu cunoaştem încă numele copilului, dar ştim că acesta începe cu litera ‘R’ şi că este vorba despre un băieţel”, a dezvăluit acelaşi site american, specializat în publicarea de articole despre celebrităţi.

Rihanna, interpreta unor piese de mare succes, precum „Diamonds” şi „Umbrella”, a devenit mamă pentru prima dată după ce a născut un băiat la sfârşitul lunii mai 2022.

Artista a făcut senzaţie la gala Super Bowl din acest an, organizată în statul american Arizona, când şi-a afişat pe scenă silueta rotunjită de noua sarcină, ceea ce i-a permis să anunţe că va deveni din nou mamă în faţa sutelor de milioane de telespectatori fără să pronunţe niciun cuvânt.

Cântăreaţa originară din Barbados, al cărei nume real este Robyn Rihanna Fenty, nu a mai lansat un album din anul 2016. În ultimii ani, artista a devenit miliardară profitând de notorietatea sa pentru a lansa branduri de machiaj, lenjerie şi articole vestimentare haute-couture care au avut un mare succes comercial.

Recent, Rihanna a colaborat cu producătorii filmului „Black Panther: Wakanda Forever”, pentru care a înregistrat tema muzicală a acelei pelicule, cântecul „Lift Me Up”.

Rihanna şi rapperul ASAP Rocky au o relaţie care a început în anul 2020.

Sursa: Agerpres

Vezi si

Actorul Donald Sutherland a murit la vârsta de 88 de ani

Actorul Donald Sutherland, protagonistul unor filme precum „Jocurile foamei” și „Animal House”, a murit la …