Saturday , May 18 2024

Barbat batut in plina strada de patru tineri

Duminic\ diminea]a, `n jurul orei 08.00, Triajul Spitalului Municipal F\lticeni a sesizat Poli]ia municipiului F\lticeni cu privire la faptul c\ la aceast\ unitate spitaliceasc\ a fost internat Maricel A. `n v=rst\ de 41 ani din comuna Rîșca, ce prezenta leziuni provocate prin agresiune.
Cu ocazia primelor verific\ri, s-a stabilit c\ victima prezenta o contuzie a hemitoracelui stâng, diagnosticul exact urmând a fi stabilit de medicul de gard\ dup\ efectuarea unei radiografii toracice.
Din cercet\rile efectuate de poli]i[ti a rezultat c\ Maricel A. a fost agresat de patru tineri, în timp ce se afla pe raza localit\]ii Buda, care l-au acostat [i lovit cu bâte pe drumul public, unul dintre ace[tia fiind cunoscut p\r]ii v\t\mate. Victima a depus plângere prealabil\ pentru s\vâr[irea infrac]iunii de loviri sau alte violen]e. Cercet\rile sunt continuate în vederea identific\rii suspec]ilor [i a stabilirii vinov\]iei acestora, încadrarea juridic\ a faptei urmând a fi f\cut\ în func]ie de evolu]ia st\rii de s\n\tate [i num\rul de zile de îngrijiri medicale necesare pentru vindecare victimei, dup\ care se va dispune procedural. (O.S.)

Vezi si

Șomuz Fălticeni s-a întors cu trei puncte din ultima deplasare din acest sezon

Șomuz Fălticeni s-a întors cu trei puncte de la Bacău, după ce a câștigat, vineri, …