Friday , December 2 2022

Vezi cat de saraca era Mihaela Radulescu la debutul ei in televiziune! Avea o singura pereche de sandale, pe care o colora cu carioca

raduleasca

La inceputurile ei in televiziune, Mihaela Radulescu era foarte saraca, nu avea nici bani si nici haine! Si daca prezentatoarele de atunci purtau numai tinute de fite, roscata avea doar cateva rochii si o singura pereche de sandale!
Mihaela Radulescu este, azi, o fashion icon in lumea televiziunii mioritice. Vedeta are rochii de zeci de mii de euro, toate de firma, si peste 500 de perechi de pantofi, dintre care numerosi sunt Jimmy Choo sau Louboutin. Insa nu la fel stateau lucrurile si cand a debutat ea in showbiz.
Mihaela declara intr-o emisiune ca, la inceputurile ei in televiziune, pe cand era la Tele 7abc, nu avea bani deloc! Era o fata modesta, care batea la portile celebritatii! In plus, isi aducea rochiile pentru formatul pe care il modera de acasa, nici vorba de vreun contract cu vreo casa de moda sau un designer renumit! Ele erau simple si cumparate din comert.
Vedeta mai povesteste si despre faptul ca nu avea decat o singura pereche de sandale, pe care le incalta la fiecare emisiune. “Imi era rusine sa am aceeasi incaltaminte, dar nu aveam incotro! Asa ca am gasit o solutie! De fiecare data, imi coloram sandalele cu o carioca in nuante diferite! S-a intamplat de vreo sapte-opt ori! Astfel, nimeni nu isi dadea seama, iar eu puteam sa le asortez la orice tinuta!”, spunea, pe atunci, diva.

Vezi si

Breșă de securitate în WhatsApp. 360 de milioane de numere, expuse

O breșă de securitate în WhatsApp a expus numerele de telefon a aproximativ 360 de …

One comment

  1. mINCIUNI PENTRU FRAIERI!!!dIN FUNDULET S-A CASTIGAT BINE TOT TIMPUL