Saturday , May 15 2021

Trupa Iris, alungata de pe National Arena

Iris trebuia să fie prima trupă care ar fi susţinut un concert pe Naţional Arena din Bucureşti, pe 22 iunie, însă cu 10 zile înainte ca acesta să aibă loc, organizatorii au anunţat mutarea evenimentului în Piaţa Constituţiei, scrie gsp.ro.
Surse oficiale au declarat pentru Gazeta Sporturilor că decizia amînării concertului de pe Naţional Arena aparţine celor de la ALPAB (Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti), administratorul actual al stadionului, care nu le-a mai permis celor de la Iris să concerteze pe Naţional Arena din cauza gazonului. “Ne-au zis clar că nu vor să aibă de suferit gazonul după concert şi că în aceste condiţii concertul nu mai poate avea loc. Chiar dacă gazonul era protejat, ca la toate evenimentele de pe stadioane, cei de la ALPAB n-au dorit ca acest concert să mai aibă loc pe Arena Naţională”, au precizat producătorii show-ului.
Biletele deja achiziţionate pentru eveniment ramîn valabile, mai multe detalii despre poziţionarea acestora în zona de concert vor fi disponibile în următoarele zile.
Pe Naţional Arena mai sînt programate două concerte în luna august. Pe 16 august, Lady Gaga, iar pe 31 august cei de la Red Hot Chili Peppers.

Vezi si

Prințul Harry, noi critici la adresa familiei regale și a tatălui său: „Este multă durere și suferință genetică”

Prințul Harry a criticat din nou familia regală britanică și a sugerat că felul în …