Tuesday , July 5 2022

Tom Hanks si sotia, vindecati de COVID, isi petrec vacanta in Grecia

Tom Hanks a fost în atenţia presei începând cu luna martie, de când a dezvăluit că a fost infectat cu coronavirus. Acum, actorul şi soţia se simt foarte bine, ba chiar au călătorit în Grecia cu avionul privat. 

Celebrul actor surprindea acum câteva zile într-o intervenţie video când a declarat că nu are pic de respect pentru cei care nu poartă mască de protecţie. Actorul ştie prin ce a trecut şi el, dar şi soţia, Rita Wilson, cât timp au fost infectaţi cu coronavirus. Le cere tuturor să respecte măsurile impuse de autorităţi chiar şi atunci când călătoresc.

Tom Hanks şi Rita Wilson, soţia sa, au fost fotografiaţi recent în timp ce coborau dintr-un avion privat în Insula Paros, o insulă cu plaje însorite, în care viata tradiţională grecească se combină armonios cu atmosfera cosmopolită a turismului internaţional.

Cert este că cei doi, când au fost fotografiaţi, au avut grijă să poarte măşti de protecţie şi chiar şi-au cărat bagajul singuri, nu au apelat la un ajutor.

În data de 11 martie, în urma unei postări pe Instagram, întreaga lume a aflat chiar de la actor că el şi soţia vor fi băgaţi în carantină în urma infectării cu coronavirus. Cei doi se aflau în Australia, unde Tom Hanks filma pentru producţia despre viaţa lui Elvis Presley. Ei au fost primele vedete depistate pozitiv la testul făcut pentru coronavirus. La acel moment, multe producţii au fost puse pe hold, pentru a evita propagarea pandemiei.

Tom şi Rita au vrut să se afle de la ei şi au postat în martie următorul mesaj pe Instagramul actorului: “Bună, prieteni! Rita şi cu mine ne aflăm în Australia. Ne simţeam puţin obosiţi, ca şi cum am fi răciţi şi cu nişte dureri în corp.” Apoi actorul a descris simptomele prin care a trecut până să îşi dea seama că este grav: “Am avut amândoi nişte frisoane sporadice. Dar şi episoade de febră. Şi ca să fim corecţi, aşa cum e nevoie în acest moment, dată fiind situaţia mondială, am fost testaţi pentru coronavirus şi am fost depistaţi pozitiv.”

okmagazine

foto: Daily Mail

Vezi si

După Netflix, și HBO face economii. HBO Max opreşte producţiile din multe ţări europene

Warner Bros. Discovery a oprit producţia de conţinut local din multe ţări europene, inclusiv România, …