Wednesday , February 28 2024

Shakira si Pique, santajati de un angajat cu un filmulet porno

Unul dintre cele mai fierbinţi cupluri ale momentului a trecut prin momente stânjenitoare, care puteau să devină incendiare.
Shakira şi Pique vor deveni în curând părinţi, dar viaţa lor a fost zguduită de-a dreptul în ultimele luni. Încă de la sfârşitul anului trecut apăruseră zvonuri potrivit cărora cântăreaţa şi fotbalistul erau şantajaţi. Detaliile au apărut abia acum.
Se pare că unul dintre angajaţii acestora detin nişte filmări sau fotografii din intimitatea cuplului. Mai precis, Shakira şi Pique sunt surprinşi exact în momentul în care fac sex. Multă vreme, cei doi au fost victimele şantajului, pentru că angajatul, se pare bucătarul lor impreuna cu sotia acestuia, menajera, ar fi cerut o sumă uriaşă ca să nu facă public totul.
Miza a fost de 250.000 de euro, după cum se speculează, iar pe fir a intrat şi poliţia, care ar fi tranşat rapid situaţia.
Shakira şi Pique sunt împreună de trei ani, iar diferenţa de vârstă nu i-a împiedicat să formeze un cuplu fericit. Cântăreaţa e cu aproape 10 ami mai mare ca iubitul ei.

Vezi si

statueta, Oscar, premiu, Obiectiv

Premiile Oscar 2024 vor fi acordate pe 11 martie. Unde poate fi văzută live ceremonia

Decernarea Premiilor Oscar va putea fi urmărită în direct, în 11 martie, de la ora …