Saturday , December 3 2022

Motivul sinuciderii Oanei Zavoranu. Filmul evenimentelor

17 pastile! Atât a crezut Oana Zăvoranu că e suficient să termine cu viaţa asta nenorocită. Părăsită de Pepe, apoi de Tudy şi mai nou şi de Răzvan, vedeta a vrut să se sinucidă luni seara. Medicii de la Urgenţă au salvat-o însă după o noapte întreagă de chin.
Încă o tentativă de sinucidere sau nevoie disperată de publicitate? E întrebarea la care încearcă să răspundă tot mai mulţi dintre cei care o cunosc pe Oana Zăvoranu. Luni seara, Oana Zăvoranu (39 de ani) a fost găsită de menajera ei, Silvia, în stare de inconştienţă. Iubitul vedetei, Răzvan Dumitrescu (27 de ani), nu era acasă, iar bruneta a dat pe gât mai multe pastile.
Cu o zi în urmă ea postase pe Facebook un mesaj care i-a îngrijorat pe fanii ei, dar nimeni nu se gândea că are de gând să-şi ia viaţa. “Vă iubesc chiar dacă nu sunt în «apele mele» din cauza unei cumplite dureri de cap! Vă doresc o duminică frumoasă lângă cel sau cea iubită, pentru că, la sfârşitul zilei DRAGOSTEA e, de fapt, cea care te face să poţi continua şi atunci când simţi că nu mai poţi! Vă pupicesc cu tot sufleţelul meu”.
Click! a aflat în exclusivitate motivul care a împins-o pe Oana spre sertarul cu pastile. După o ceartă cu Răzvan Dumitrescu, iubitul ei de aproape un an şi jumătate, Oana a repetat istoria cu Pepe: a început să-l bombardeze cu mesaje de ameninţare că va recurge la un gest necugetat în viitorul apropiat dacă nu se împacă.
Răzvan nu a stat cu mâinile în sân, ci pentru a se asigura că lucrurile nu vor lua o întorsătură neplăcută, i-a trasat sarcină clară Silviei, menajera din casa de pe Andrei Mureşanu, de a fi cu ochii pe pastilele Oanei. Din păcate, femeia nu a fost suficient de vigilentă şi a găsit-o pe vedetă în stare de inconştienţă abia după ce înghiţise mai multe pastile. N-a mai putut decât să sune la Salvare, apoi să-l cheme pe Răzvan şi pe Marioara Zăvoranu.
Răzvan a gonit nebuneşte pe străzi pentru a ajunge la Spitalul Floreasca. “Sunt praf! Disperat! Mă îngrijorează starea ei de sănătate! Când s-a întâmplat, Silvia (n.r. menajera Oanei Zăvoranu) era în casă. Ea m-a sunat! Am făcut 3 minute din Cotroceni până la Floreasca, nu mi-a păsat de semafoare în acea disperare”, a declarat Răzvan Dumitrescu, iubitul Oanei Zăvoranu.
Şi Mărioara Zăvoranu a încercat să ajungă într-un suflet la spital să-şi vadă fiica, dar speriatura a fost prea puternică pentru inima ei şi a avut nevoie, la rândul ei, de Salvare. Ajunsă la Florească după miezul nopţii, a fost la un pas de leşin când şi-a văzut fata intubată.
“Mama ei este distrusă, a stat toată dimineaţa lângă ea, inclusiv atunci când a fost dusă la RMN. Când a văzut-o pe Oana în acel tub i s-a făcut rău, iar medicii au dus-o la Cardiologie”, a declarat o sursă din spital.
Potrivit acesteia, în momentul în care a fost dusă la examenul de RMN, vedeta era ventilată artificial de mai mulţi doctori. “Era inconştientă, nu mişca şi la ambele mâini avea perfuzii, iar medicii spuneau că este în comă de gradul IV. I-am auzit spunând că ar fi luat 17 pastile”, ne-a povestit o pacientă aflată în acel moment în încăpere. În comă de gradul al patrulea sau comă depăşită, orice activitate cerebrală este suprimată, viaţa vegetativă este profund afectată, iar pacientul are nevoie de ventilaţie asistată.

Vezi si

Breșă de securitate în WhatsApp. 360 de milioane de numere, expuse

O breșă de securitate în WhatsApp a expus numerele de telefon a aproximativ 360 de …