Thursday , December 1 2022

UPDATE: Kate Middleton a nascut al treilea copil, un baiat

UPDATE: Ducesa de Cambridge a născut, luni, la spitalul St Mary din Londra, un băiat, acesta fiind cel de-al treilea copil al ei şi al Prinţului William.
“Ducesa de Cambridge a născut în siguranţă un băiat, la ora locală 11.01. Copilul are 3,800 de kilograme. Ducele de Cambridge a fost prezent la naştere. Alteţa sa şi copilul se simt bine”, a anunţat Palatul Kensington pe Twitter.
Kate Middleton, ducesa de Cambridge, a fost dusă la spital după ce a intrat în travaliu, anunță The Telegraph, citat de Digi 24.
kate william

Palatul Kensington a anunțat că ducesa a fost internată la Spitalul St. Mary, din centrul Londrei, luni dimineața. Ea a fost dusă la spital cu mașina cand se afla în „primele stadii ale travaliului”, a mai precizat Casa Regală.
Kate Middleton și Prințul William nu au vrut să știe dacă vor avea o fetiță sau un băiețel, așa că sexul copilului a fost o surpriză pentru toată lumea. Nou-născutul este al cincilea la succesiunea tronului.
Ducesa de Cambridge a fost supravegheată de o echipă de 20 de medici, printre care și cei doi obstetricieni cu care Kate Middleton a născut în trecut. După naștere, ducesa va lipsi o perioadă din viața publică, dar va participa la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, pe 19 mai.
Kate Middleton și Prințul William mai au doi copii: un băiețel, Prințul George, în vârstă de 4 ani, și Prințesa Charlotte, în vârstă de 2 ani.

Vezi si

Metallica lansează un nou album. Trupa face un turneu de un an în Europa și America

Metallica anunță lansarea unui nou album și un turneu de un an și jumătate în …