Monday , December 4 2023

Ion Ion Ţiriac şi Ileana Lazariuc au ajuns la spital după ce s-au intoxicat cu clor, la Poiana Braşov

Fiul omului de afaceri Ion Ţiriac, Ion Ion Ţiriac, soţia sa Ileana Lazariuc şi alte trei persoane au ajuns, luni dimineaţă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Braşov, după ce s-au intoxicat cu clor într-un hotel din Poiana Braşov, în prezent fiind externaţi.
Potrivit lui Adrian Albotă, directorul medical al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, Ion Ion Ţiriac şi angajaţi ai hotelului au ajuns la spital, după ce au inhalat vapori de clor degajaţi în urma fisurării unei conducte care alimenta piscina.
Potrivit sursei citate, nici Ion Ion Ţiriac, nici celelalte patru persoane nu au rămas internate.
“Pacienţii au fost supuşi unor investigaţii medicale, au primit tratament şi au fost externaţi. Starea lor de sănătate era bună şi nu au necesitat internarea”, a spus Albotă.
Ion Ion Ţiriac a petrecut Crăciunul în Poiana Braşov împreună cu soţia sa, Ileana Lazariuc.
Potrivit www.stirileprotv.ro, la spital a ajuns şi soţia lui Ion Ion Ţiriac, Ileana Lazariuc, cei doi aflându-se la sala de fitness a hotelului în momentul în care au inhalat clorul degajat de conductă şi au avut o stare de leşin.
Aceeaşi sursă mai informează că instalaţia care s-a defectat se afla într-o cameră tehnică situată la parterul hotelului. În imediata vecinătate a acesteia se afla piscina, iar alături sala de fitness.
Reprezentanţii hotelului au anunţat că avaria a fost remediată.

Vezi si

VIDEO. Actorul Stanley Tucci a vizitat refugiați ucraineni în R. Moldova și a învățat să gătească borș

Stanley Tucci, cunoscut pentru rolurile din „ER” („Spitalul de urgență”), „Diavolul se îmbracă de la …