Monday , December 4 2023

Eva Herzigova este însarcinata cu al doilea copil

Eva Herzigova se preg\te[te s\ devin\ mam\ pentru a doua oar\, renumitul top model de origine ceh\ dezv\luind presei britanice, luni, c\ este îns\rcinat\ în patru luni, informeaz\ mirror.co.uk.
Eva Herzigova a fost surprins\, luni, de reporterii tabloidului britanic Daily Mirror în timp ce cump\ra haine pentru bebelu[i dintr-un centru comercial din Londra [i s-a declarat încântat\ de faptul c\ urmeaz\ s\ devin\ mam\ pentru a doua oar\.
Herzigova, în vârst\ de 37 de ani, mai are are un fiu, George, în vârst\ de trei ani, cu iubitul ei, omul de afaceri italian Gregorio Marsiaj, în vârst\ de 31 de ani. Eva a fost c\s\torit\ între anii 1996 [i 1998 cu Tico Torres, tobo[arul trupei Bon Jovi.
Eva Herzigova [i-a început cariera de fotomodel la vârsta de 16 ani, dup\ ce a câ[tigat un concurs de frumuse]e organizat la Praga de compania francez\ Metropolitan Models. În mai 1994, firma american\ Sara Lee a lansat o campanie publicitar\ bazat\ pe fotografiile modelului ceh, în urma c\reia Eva Herzigova a devenit celebr\ pe plan mondial, fiind numit\ “Miss Wonderbra” mult timp dup\ aceast\ campanie. Ulterior, Eva Herzigova a semnat contracte importante cu casele Victoria’s Secret, Louis Vuitton, Hugo Boss [i a devenit unul dintre manechinele vedet\ ale agen]iei Elle.

Vezi si

VIDEO. Actorul Stanley Tucci a vizitat refugiați ucraineni în R. Moldova și a învățat să gătească borș

Stanley Tucci, cunoscut pentru rolurile din „ER” („Spitalul de urgență”), „Diavolul se îmbracă de la …