Saturday , April 13 2024

Naomi Osaka, deținătoarea a 4 trofee de Grand Slam, a anunțat că e însărcinată

Naomi Osaka, multiplă campioană de Grand Slam, a anunțat că așteaptă un copil și nu va concura în circuitul WTA în acest an.

Tenismena niponă de 25 de ani a anunțat că pune punct în acest sezon deoarece ea și iubitul ei, rapperul Cordae, vor deveni părinți. Ea vrea să revină pe teren la Australian Open 2024.

“Știu că am multe lucruri către care să mă îndrept în viitor și unul dintre ele este ca viitorul meu copil să urmărească meciurile mele și să spună cuiva ‘asta e mama’. 2023 va fi un an plin de lecții pentru mine și sper să vă văd la începutul anului următor pentru că voi fi la Australian Open 2024. Vă iubesc la infinit!”, a anunțat Naomi Osaka.

Cu puține zile în urmă, ea anunțase doar că nu va participa la Australian Open în acest an.

Naomi Osaka este într-o relație de iubire cu un celebru rapper american, Cordae. Cei doi s-au cunoscut chiar la un meci, însă unul de baschet, al echipei Los Angeles Clippers. Și cu toate că Naomi Osaka este una dintre cele mai celebre jucătoare de tenis ale lunii la momentul actual, Cordae nu știa la început cine este. Artistul a recunoscut că la momentul în care a întâlnit-o pe Osaka, acesta nu știa despre lumea tenisului decât despre Venus și Serena Williams.

Naomi Osaka are 25 de ani și a câștigat în carieră patru turnee de Grand Slam: US Open 2018 și 2020 și Australian Open 2019 și 2021, toate pe hard.

În 2022 a acuzat de mai multe ori stări de depresie, ceea ce a făcut-o să se retragă de la anumite turnee.

Vezi si

Creatorul de modă Roberto Cavalli a murit

Creatorul de modă Roberto Cavalli a murit vineri la Florența, la vârsta de 83 de …