Friday , April 26 2024

Ashleigh Barty, fosta lideră mondială în tenisul feminin, a anunțat că așteaptă un copil

Ashleigh Barty, fosta lideră a clasamentului WTA, care s-a retras din circuit la doar 25 de ani, din poziția de lideră mondială și triplă câștigătoare de Grand Slam la simplu, a anunțat că este însărcinată. Și a făcut acest lucru într-un mod simpatic, pe Instagram.

Australianca a postat o fotografie cu pantofi de bebeluș alături de unul dintre câinii ei pentru a anunța fericita veste: „2023 se anunță cel mai bun an de până acum. Suntem atât de entuziasmați pentru noua noastră aventură! Origi este deja sora mai mare protectoare”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ash Barty (@ashbarty)

Ash și-a întâlnit soțul la Brooklands Golf Club (unde acesta lucra) din Queensland în 2016, în timpul unei partide de golf, iar de atunci sunt împreună.

Cunoscută pentru faptul că este foarte discretă în ceea ce privește viața personală și relațiile sale, Ashleigh Barty a vorbit despre soțul ei într-un interviu acordat revistei Vogue. „Este extrem de răbdător cu mine, iar atunci când ne-am cunoscut nu știa prea multe despre tenis. A fost greu să îi explic cum funcționează circuitul și cât de mult trebuie să stăm despărțiți… Dar este cea mai bună persoană pe care să o ai în preajmă, în sensul că este capabil să te facă să zâmbești. Cu siguranță nu aș vrea să împart această călătorie cu nimeni altcineva”, a mărturisit Ashleigh Barty, citată de HotNews.

 

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …