Cornel Patrichi: „Luciu danseaza ca un bat, imi aminteste de Monica Gabor”

reportersite
26 octombrie 2012, 9:22

Cea de-a 13-a ediţie a emisiunii “Dansez pentru tine” s-a dovedit a fi cu ghinion pentru celebrul coregraf  Cornel Patrichi (68 de ani), căci a fost tăiat, fără milă, de pe lista juraţilor. Vestea pe care a primit-o telefonic, de la un simplu angajat, l-a întristat, deoarece nu se aştepta să fie înlăturat “într-un mod atât de mişelesc”, cum susţine el.

“L-au pus pe un băieţel, Robert, care nu are nici o funcţie de conducere, să mă anunţe că nu mai vor să lucreze cu mine. Trebuia măcar un şef să îmi spună acest lucru. L-au pus pe bietul om să facă treaba asta. El mi-a explicat că s-a decis să se folosească un juriu de 4, şi nu 5 persoane. Abia apoi am aflat, din presă, că, de fapt, sunt tot 5, căci l-au adus pe Edi Stancu”, a declarat Cornel Patrichi pentru Libertatea. Fostul jurat mărturiseşte că nu crede în teoriile conspiraţioniste conform cărora ar fi fost “lucrat” pe la spate: “Cu Edi nu aveam nici un fel de relaţie. Nu pot spune că el m-a lucrat atât timp cât nu ştiu treaba asta sigur”. După atâţi ani petrecuţi alături de echipa PRO TV, doar trei dintre colegi l-au sunat la aflarea uimitoarei veşti: Willmark, Emilia Popescu şi Ştefan Bănică jr.

Întrebat ce părere are despre vedetele care vor urca astăzi, de la ora 20.30, pe ringul de dans, Cornel a fost mai tăios ca niciodată în aprecieri: “Luciu dansează ca un băţ. E o chestie lungă, care îmi aduce aminte de Monica Gabor, aia lungă rău. Cât despre Bianca, dacă aia e femeie sexy, eu sunt Harap Alb! N-am apucat s-o văd la repetiţii, aşa că nu ştiu ce va face pe ring”. După ce ne-a spus oful, Cornel Patrichi ne-a dezvăluit cum va petrece această seară, în care, teoretic, trebuia să fie prezent la Studiourile Buftea: “Voi fi pe baltă. Vinerea e mai liber decât în restul weekendului, aşa că nu mă voi uita la PRO TV. O să-mi facă nevastă-mea rezumatul, sunt sigur de asta. M-am dus acolo (n.r. – la emisiunea “Dansez pentru tine”) ca să câştig bani”.