Wednesday , May 22 2024

Reacții emoționante ale celebrităților după moartea cântăreței Sinéad O’Connor. Russell Crowe: A fost unul dintre eroii mei

Sinéad O’Connor, cântăreața irlandeză care a cucerit inimile oamenilor din toate colțurile lumii cu piesa „Nothing Compares 2 U”, s-a stins din viață la vârsta de 56 de ani, iar numeroase vedete de la Hollywood, sportivi și lideri politici din Irlanda au transmis mesaje de condoleanțe.

Cântăreața irlandeză, care era cunoscută pentru piesa compusă de Prince – „Nothing Compares 2 You” -, dar care a scos în carieră 10 albume, a murit la 56 de ani, însă deocamdată nu se știe nimic despre cauza morții.

Actorul Russell Crowe a vorbit despre ultima lor întâlnire, una sfâșietoare, în fața unui pub din Irlanda, la apogeul depresiei ei. „Ea a fost unul dintre eroii mei”, a mărturisit starul din „Gladiatorul”.

Actorul în vârstă de 59 de ani a folosit aplicația X a lui Elon Musk pentru a împărtăși o poveste despre ultima sa întrevedere cu O’Connor, în Dublin. „Acolo, sub luminile străzii, cu respirația greoaie, am întâlnit-o pe Sinead. Ea s-a uitat în ochii mei și a rostit cu o blândețe dezarmantă: „O, tu ești, Russell”, a scris el.

„S-a întors cu noi la masă, s-a așezat în frig și a comandat un ceai fierbinte. Într-o conversație fără bariere, am cutreierat recentul val de căldură din Dublin, politica locală și cea americană…Lupta continuă pentru recunoașterea indigenilor în multe locuri, dar în special în Australia, amintirea ei caldă despre Noua Zeelandă, credința, muzica, filmele și fratele ei, scriitorul. Am avut ocazia să-i spun că ea este un erou pentru mine.”

Conform filmnow, Russell a continuat să o numească pe O’Connor „uimitoare” și a subliniat ce impact a avut asupra lui ieșirea aceea împreună. „Când a terminat a doua ceașcă, s-a ridicat, ne-a îmbrățișat pe toți și s-a îndepărtat cu pași repezi în lumina străzilor cuprinse de ceață. Am rămas acolo noi patru și am exprimat în cuvinte diferite același lucru: Ce femeie uimitoare! Pacea să fie cu inima ta curajoasă, Sinead”, a încheiat Crowe.

Imediat după moartea artistei, numeroase personalități, printre care Jamie Lee Curtis, Janelle Monáe, Conor McGregor și Melissa Etheridge, au făcut publice mesaje în cadrul cărora și-au exprimat regretul privind trecerea în neființă a acesteia, notează profm.

„Am ajuns acasă și am ascultat muzica lui Sinéad. Se simte atât de diferită”, a scris artista pe rețelele sociale, în dreptul unei fotografii în care apare alături de artistă și de Marianne Faithfull la un concert susținut de Eminem.

Conor McGregor, luptător profesionist MMA irlandez, și-a exprimat și el regretul pentru moartea lui Sinéad: „Lumea a pierdut un artist cu vocea unui înger. Irlanda a pierdut o voce emblematică și una dintre cele mai rare. Eu am pierdut o prietenă. Muzica lui Sinéad va continua să trăiască și să inspire. Odihnește-te în pace, Sinéad. Ești acasă cu fiul tău, sunt sigur”, a încheiat acesta.

„Este o tragedie. O pierdere incomensurabilă. A fost chinuită toată viața ei. Dar extrem de talentată. Îmi amintesc primul eveniment Grammy unde am cunoscut-o pe această micuță irlandeză”, a scris și cântăreața Melissa Etheridge.

„Sunt devastat de pierderea lui #SineadOConnor. A fost o luptătoare așa cum mă așteptam să fie, înțeleaptă și vizionară, dar în același timp și hilară. Am râs mult împreună. Scriam melodii împreună, care acum nu vor fi niciodată complete. Cu toții am pierdut o artistă emblematică. Eu am pierdut o prietenă. Odihnește-te în pace”, a comentat și compozitorul Bear McCreary.

Vezi si

Actorul Sebastian Stan în rolul lui Donald Trump în „The Apprentice”, 8 minute de ovații la Cannes (VIDEO)

Sebastian Stan joacă rolul principal în “The Apprentice”, film care analizează viața lui Donald Trump …