Friday , May 20 2022

Un protestatar i-a strigat lui Iohannis la Pitesti: Jos labele de pe Justitie! S-o luati pe Kovesi acasa

Presedintele Klaus Iohannis a mers, joi, la Pitesti, unde a fost intampinat de un protestatar care i-a strigat “Jos labele de pe Justitie! S-o luati pe Kovesi acasa”.
iohannis dacia

Klaus Iohannis a mers la Pitesti pentru a participa la dezbaterea “Industria auto, motorul dezvoltarii economiei. Factori de crestere a competitivitatii”, organizata de Asociatia Constructorilor de Automobile din Romania (ACAROM), la care vor lua parte reprezentantii celor mai importante companii din industria auto romaneasca, si pentru o vizita la uzina Automobile Dacia.
“Avand in vedere importanta deosebita a industriei auto pentru economia Romaniei, presedintele Klaus Iohannis va purta un dialog cu participantii la dezbatere pe teme cheie pentru perspectivele de dezvoltare ale acestei industrii, precum cele care privesc competitivitatea, infrastructura, piata fortei de munca, nevoia de profesionalizare a educatiei, cat si provocarile viitorului in contextul industriei 4.0”, a precizat Administratia Prezidentiala.
Apoi, presedintele va vizita uzina Automobile Dacia S.A. de la Mioveni, unde va avea discutii cu membri ai conducerii si angajati ai companiei.
ziare.com

Vezi si

Amenzile pentru cazurile de cruzime față de animale s-au triplat

Amenzile pentru cazurile de cruzime față de animale, triple începând de joi, 19 mai 2022. …

One comment

  1. Foarte bine i-a zis !!!!!