Monday , December 5 2022

Un avion s-a prabusit peste un hotel si mai multe case, in Indonezia: 30 de morti

avion militar indonezia

Cel putin 30 de persoane si-au pierdut viata dupa ce un avion militar indonezian s-a prabusit marti intr-o zona rezidentiala din orasul Medan, in nordul insulei Sumatra, si a fost cuprins de flacari, a declarat un purtator de cuvant al armatei.
Potrivit unei surse militare, avionul s-a prabusit intr-o zona rezidentiala, peste un hotel si mai multe case, informeaza Reuters.
Avionul de tip Hercules C-130 a fost distrus in urma prabusirii in orasul Medan, a informat Metro TV, care a precizat ca la bordul avionului s-ar fi aflat 13 persoane, insa pentru moment informatia nu a putut fi verificata.
“Potrivit ultimelor informatii, ar fi murit 30 de persoane. Numarul victimelor ar putea fi mai mare”, a declarat Hisar Turnip, un purtator de cuvant al agentiei indoneziene pentru operatiuni de salvare. Nu se stie pentru moment cate dintre victime s-ar fi aflat in avion si cate la sol.
Avionul s-a prabusit la cateva minute dupa ce a decolat de la o baza aeriana din orasul Medan cu destinatia Natuna, o insula vecina.
Potrivit mass-media, pilotul ar fi cerut sa revina la baza din cauza unor probleme tehnice.

Vezi si

VIDEO – „Cel mai tranzitat buștean din Piatra Craiului”. Aproape întreaga faună sălbatică a României, surprinsă de o cameră montată în pădure

O cameră de supraveghere montată într-un luminiș în munții Piatra Craiului, unde sunt mai mulți …