Thursday , September 29 2022
Breaking News

Serban Huidu a primit 2 ani si sase luni cu suspendare

Magistraţii braşoveni au decis, astăzi, condamnarea la 2 ani şi 6 luni cu suspendare în cazul realizatorului TV Şerban Huidu. Acesta este acuzat de ucidere din culpă, în urma accidentului soldat cu trei morţi, produs anul trecut pe DN 1.
Primul termen al procesului a fost pe 21 iunie, când magistraţii au hotărât ca pentru latura penală pronunţarea să fie pe 29 iunie, iar pentru partea civilă, în ceea ce priveşte despăgubirile cerute de rudele decedaţilor, instanţa a dat termen pentru 20 septembrie.
Rudele celor morţi în accidentul rutier cer despăgubiri în valoare de 800.000 de euro – soţia lui Baloc Ştefan 200.000 de euro, fiul acestuia 200.000 de euro, iar fiica Magdei Drăghici 400.000 de euro, aminteşte Agerpres.
Şerban Huidu a fost implicat într-un accident rutier în localitatea Timişul de Sus în 16 octombrie 2011, în timp ce se afla la volanul autoturismului personal, când a intrat pe contrasens şi a lovit un autoturism Dacia Logan care circula regulamentar de la Braşov spre Predeal. În urma impactului, o persoană a murit pe loc, iar alte două în drum spre spital.

Vezi si

Escortă româncă de 23 de ani, ucisă în bătaie de un client în Austria. Fata s-a înecat cu sânge și vomă

O tânără româncă a fost ucisă sâmbătă, 24 septembrie, în Austria. Ana Maria, despre care …

2 comments

  1. BRAVO JUSTITIA ROMANA. salvezi un om, ti se face dosar penal, omori trei oameni ti se da 2 ani si cateva luni cu suspendare!!

  2. Rusine rusine . Daca judecatorului sau cine a dat sentinta, un jmecher iar fi facut praf familia ar mai fi dat aceasta sentinta …nu cred
    Inca o dovada ca justitia incurajeaza moartea pe sosele.