Friday , April 19 2024

Suceveanul Marcel Șerbuc, condamnat la 26 de ani închisoare pentru că a ucis o copilă la București și i-a ascuns cadavrul în canapea

Marcel Șerbuc, suceveanul care a ucis-o pe fiica de 12 ani a concubinei sale şi a ascuns-o în lada unei canapele, a fost condamnat la 26 de ani de închisoare. Magistrații de la Tribunalul București au dat decizia miercuri, 3 aprilie.

Marcel Șerbuc a fost condamnat de magistrații de la Tribunalul București la 26 de ani de închisoare pentru omor calificat și pentru tâlhărie. Este vorba despre o pedeapsă de 25 de ani pentru omor calificat și o altă pedeapsă de 3 ani de închisoare cu executare pentru tâlhărie. Cele două s-au contopit și a reieșit astfel acea pedeapsă de 26 de ani, relatează stiripesurse.ro. Pentru moment, Marcel Șerbuc rămâne în arest preventiv.

Reamintim că Marcel Șerbuc, de loc din Sf. Ilie, a fost cercetat de către polițiști pentru omor calificat, după ce fiica lui vitregă, Ana Maria, a fost găsită decedată în canapeaua apartamentului în care locuia împreună cu mama ei, dar și cu Marcel Șerbuc. Fata a fost dată dispărută de către tată, undeva în apropierea Paștelui, anul trecut.

Alarma au dat-o vecinii care au simțit un miros puternic în apartamentul în care aceștia locuiau. Polițiștii veniți la faţa locului au făcut descoperirea macabră. Au găsit-o pe fetiță fără suflare în lada canapelei.

Mama ei, care era plecată în Spania, a venit imediat în România și a dat declarație în fața polițiștilor. Ea a fost și cea care le-a spus despre Marcel Șerbuc. Mai apoi, el a fost găsit în Olanda și extrădat în țara noastră. El și-a recunoscut faptele și azi a primit decizie de condamnare pentru 26 de ani de închisoare cu executare. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, a povestit că Ana Maria, fata de 12 ani, l-a lovit iar el a ripostat, lovind-o, la rândul lui, peste față. Potrivit spuselor acestuia, adolescenta s-a dezechilibrat și s-a lovit cu capul de cadă. În urma loviturii, fata a început să sângereze pe gură, iar el s-a speriat, a luat un șiret și a strangulat-o. Ulterior, bărbatul a curățat casa, a pus cadavrul în saci și l-a ascuns sub pat.

 

Vezi si

Bucură-te de „Egg-straordinary Easter”, la Iulius Mall Suceava!

Poți câștiga un voucher de 1.000 de euro la ABAU – metal decor –, un …