Tuesday , May 28 2024

Şedinţă a coaliţiei luni dimineaţă, pe tema sesiunii extraordinare a Parlamentului

Liderii coaliţiei guvernamentale se vor întruni, luni dimineaţă, în şedinţă, urmând să discute despre poziţia pe care o vor avea la sesiunea extraordinară a Parlamentului care va începe luni, la ora 13.00.
Liderul senatorilor UDMR, Fekete Andras Levente, a declarat, duminică, că luni dimineaţă va avea loc o şedinţă a coaliţiei în care se va discuta despre sesiunea extraordinară a Parlamentului.
De asemenea, conform liderului UDMR, coaliţia ar urma să discute şi despre priorităţile guvernamentale.
De altfel, liderii coaliţiei de guvernare au şedinţă la fiecare început de săptămână.
Fekete Andras Levente a mai precizat că, după şedinţa coaliţiei, care ar urma să se încheie până la ora 11.00, grupurile parlamentare ale UDMR se vor reuni, la Palatul Parlamentului, pentru o discuţie înaintea sesiunii extraordinare.
Parlamentul a fost convocat în sesiune extraordinară, pentru două zile, în 23 ianuarie, de la ora 13.00 şi în 24 ianuarie, de la ora 11.00. Sesiunea extraordinară a fost convocată la solicitarea grupurilor PSD şi PNL, în contextul manifestaţiilor din stradă.
La dezbaterea din Parlament privind situaţia politică actuală, care se va desfăşura în 23 ianuarie, premierul Emil Boc va avea un punct de vedere, iar grupurile parlamentare îşi vor exprima ulterior poziţiile.
Premierul Emil Boc a salutat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, convocarea sesiunii extraordinare a Parlamentului, el precizând că Legislativul va întoarce pe toate faţetele situaţia politică din România şi arătând că este de discutat dacă e mai bine să se declanşeze alegeri anticipate.
Opoziţia va forţa, la sesiunea parlamentară extraordinară, obţinerea unui vot în plenul reunit al Parlamentului privind demiterea Guvernului şi declanşarea alegerilor anticipate, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, liderului grupului PSD din Camera Deputaţilor, Mircea Duşa.

Vezi si

Cel mai tânăr candidat la alegerile din iunie are puțin peste 23 de ani, iar seniorul are 100 de ani. Sunt și doi candidați de 95 de ani

Cel mai tânăr candidat la alegerile din 9 iunie are puțin peste 23 de ani, …