Friday , May 24 2024

Chirurgul estetician al vedetelor, reţinut pentru evaziune şi spălare de bani

Medicul estetician Kasem Abu Bakr, cunoscut pentru faptul că a operat mai multe vedete din România, a fost reţinut pentru evaziune fiscală şi spălare de bani. Nicoleta Luciu, Mădălina Pamfile sau Laurette sunt aşteptate la poliţie pentru a fi audiate în calitate de martori.
Medicul Kasem Abu Bakr este acuzat că a adus un prejudiciu foarte mare la bugetul de stat nedeclarând în jur de 150 de operaţii estetice, deci fără a declara veniturile obţinute şi, implicit, fără a plăti taxele şi impozitele aferente.
Printre clientele medicului reţinut se numără Nicoleta Luciu, Mădălina Pamfile şi Laurette.
Medicul de origine arabă a fost reţinut de poliţiştii de la crimă organizată în urma unor percheziţii ce au avut loc noaptea trecută şi marţi dimineaţă. Kasem Abu Bakr a fost deja audiat şi este cercetat pentru evaziune fiscală şi spălare de bani. El este reţinut pentru 24 de ore, timp în care în cazul său vor fi audiaţi mai mulţi martori. Este foarte posibil ca inclusiv vedetele care s-au lăsat pe mâna lui să fie chemate pentru a depune mărturie în acest caz.
Totuşi, este posibil ca medicul să nu fi încasat niciun ban, iar unele operaţii să fi fost efectuate gratuit, în schimbul unei expuneri mediatice ulterioare.

Vezi si

Român arestat de DIICOT pentru trădare în favoarea Rusiei, după ce ar fi filmat un convoi militar și ar fi transmis rușilor video și informații 

Reținut inițial de procurorii DIICOT, un tânăr a fost arestat joi, 22 martie, pentru 30 …