Thursday , April 22 2021

Avion al FlyDubai prabusit in Rusia. Toate cele 61 de persoane aflate la bord au murit

Un avion de pasageri s-a prabusit, in cursul noptii de vineri spre sambata, pe aeroportul din orasul rus Rostov-pe-Don, incidentul soldandu-se cu moartea celor 61 de persoane aflate la bord, anunta autoritatile ruse, conform BBC News online, citat de Mediafax.Avion FlyDubai prabusit in Rusia (Rostov pe Don)


Avionul de tip Boeing 737-800, apartinand companiei FlyDubai, s-a prabusit la aterizare, in jurul orei 3.50 (2.50, ora Romaniei), pe aeroportul din orasul rus Rostov-pe-Don.
Aeronava venea din Dubai (Emiratele Arabe Unite) si avea la bord 55 de pasageri si sase membri ai echipajului. Autoritatile ruse au anuntat ca nu exista supravietuitori.
Anchetatorii nu au stabilit clar care sunt cauzele incidentului aviatic, dar vizibilitatea era redusa si vantul batea puternic in zona aeroportului din Rostov-pe-Don.
Potrivit unor informatii neconfirmate, la bord a avut loc o explozie urmata de un incendiu. Pilotii ar fi renuntat la incercarea initiala de a ateriza, zburand circa doua ore in jurul aeroportului pentru a consuma combustibilul. Printre pasagerii se aflau in total 18 barbati, 33 de femei si patru copii. In mare parte, acestia erau familii de rusi care se intorceau de la odihna. Se mai cunoaste ca printre pasageri se aflau 5 straini: trei ucraineni, un cetatean al Uzbekistanului si unul al Indiei. Compania FlyDubai a confirmat producerea unui “tragic accident” in sudul Rusiei. (HotNews)

Vezi si

Doar 27-31% dintre adulții din România, adică 5 milioane de oameni, vor fi vaccinați până la sfârșitul anului 2021 – studiu MedLife

Doar 10-13% din populația României are intenție fermă de a se vaccina în perioada imediat …