Friday , October 7 2022

Aventurile preşedintelui Francois Hollande au băgat-o în SPITAL pe IUBITA lui, Valerie Trierweiler

hollande-valerie

Jurnalista Valérie Trierweiler, partenera declarată a preşedintelui Franţei, a fost spitalizată “pentru odihnă şi efectuarea unor analize medicale”, fiind abătută după dezvăluirile despre relaţia amoroasă pe care Francois Hollande ar avea-o cu o actriţă, scrie ziarul Le Parisien, citat de Mediafax.
Potrivit ziarului Le Parisien, Valérie Trierweiler era foarte abătută şi marcată după dezvăluirile despre relaţia pe care preşedintele François Hollande ar avea-o cu actriţa Julie Gayet. Partenera de viaţă a preşedintelui Francois Hollande a fost internată într-un spital din Paris de joi seara.
Biroul lui Valérie Trierweiler a confirmat că aceasta a fost internată “vineri”, după dezvăluirile revistei Closer, “pentru odihnă şi efectuarea unor analize medicale”. Valérie Trierweiler, în vârstă de 48 de ani, ar urma să fie externată luni.
Preşedintele Franţei, Francois Hollande, este supus presiunilor pentru clarificarea situaţiei personale, după dezvăluirile privind relaţia cu actriţa Julie Gayet, şeful statului urmând să facă marţi un anunţ important. Hollande este supus unor presiuni intense pentru clarificarea situaţiei personale, în contextul în care revista Closer a dezvăluit că ar avea o relaţie secretă cu actriţa Julie Gayet, în timp ce nu a fost făcut un anunţ oficial despre statutul relaţiei cu actuala parteneră, Valérie Trierweiler, care locuieşte în continuare la Palatul Elysee şi îl va însoţi pe preşedinte în vizita oficială la Washington.
Potrivit BBC, o conferinţă de presă majoră care urma să fie o platformă pentru lansarea programului economic pe anul 2014, programată marţi, ar urma să devină o ocazie prin care preşedintele Hollande va fi forţat să facă un anunţ oficial despre viaţa sa personală.
Jurnalista Valérie Trierweiler, partenera declarată a lui François Hollande, a păstrat tăcerea după dezvăluirile privind o relaţie amoroasă pe care preşedintele Franţei ar avea-o cu actriţa Julie Gayet.

Vezi si

Napolitane cu salmonella, retrase din toate magazinele Lidl

Lidl anunță că retrage de la vânzare un sortiment de napolitane după ce, în urma …