Sunday , November 27 2022

Ancheta la un centru de plasament unde copiii sunt legati, in curte, cu funii

copii legati

Autoritatile au declansat o ancheta la un centru de ingrijire a copiilor cu dizabilitati din Sectorul 6 din Bucuresti, dupa ce presa a difuzat imagini in care se poate observa un copil legat cu funia in curte, in soare.
Imaginile socante au fost difuzate de Realitatea TV, si au fost filmate la Complexul de servicii sociale Istru din Sectorul 6, inaugurat in 2014 si aflat in aceeasi curte cu Directia pentru Protectia Copilului a Sectorului 6.
Corpul de Control al Autoritatii Nationale pentru Protectia Drepturilor Copilului si cei de la Inspectia Sociala au declansat ancheta dupa difuzarea imaginilor.
Tratamentul aplicat copilului este considerat inadmisibil de catre presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Drepturilor Copilului, care a precizat ca persoana care l-a legat trebuie demisa.

Vezi si

Percheziții la Eparhia Cernăuților și Bucovinei. Un băiat de 17 ani doar în lenjerie intimă, găsit în camera arhimandritului

Serviciile speciale ucrainene (SBU) au efectuat o percheziție în eparhia Cernăuți-Bucovina.  Potrivit surselor LB.ua, percheziția …