Saturday , June 15 2024

Volei: CSŞ “Nicu Gane” Fălticeni a cucerit bronzul național cu echipa de juniori U15

În finala mică a turneului final de la Zalău, voleibaliștii antrenați de Marius Stan au învins gazdele de la CSŞ Zalău, cu scorul de 3-1

CSŞ “Nicu Gane” Fălticeni a urcat pe podium la turneul final din cadrul Campionatului Național de volei masculin pentru juniori U15.

Echipa antrenată de Marius Stan a cucerit medaliile de bronz, după ce a învins în finala mică a competiției gazdele de la CSŞ Zalău, cu scorul 3-1 (25-14, 25-23, 18-25 și 25-22).
secretarasite

Voleibaliștii fălticeneni au terminat grupa din care au făcut parte pe locul 2, după 3-0 cu ACS “Marius Lazăr” Zalău, 3-1 cu CSŞ Bega Timișoara și 0-3 cu CSM București, iar în semifinale au pierdut cu 0-3 în fața viitoarei campioane naționale, Dream Team Tulcea.

Marius Stan a mizat la turneul final de la Zalău pe următorul lot de jucători: Alexandru Oanea, Rareș Hortopeanu, Marius Nedelcu, Matei Grigoraș, Bogdan Lupu, David Cornea, Ştefan Grigore, Sabin Stan, Albert Simion, Constantin Tudose, Rareș Mercore, Codrin Mercore, Alexandru Filoteanu și Alexandru Mateiciuc. (D.C.)

Vezi si

EURO 2024: Victorie clară a Germaniei în meciul de deschidere, 5-1 cu Scoţia

Echipa Germaniei a învins formaţia Scoţiei cu scorul de 5-1 (3-0), vineri seara, pe Football …

error: