Sunday , July 21 2024

EURO 2024: Elveția învinge Ungaria în al doilea meci al Grupei A

Elveția a învins Ungaria în al doilea meci al Grupei A de la Campionatul European de Fotbal din Germania. Partida s-a disputat sâmbătă, la Köln. Din Grupa A mai fac parte țara organizatoare, Germania, și Scoția.

Elveția s-a impus cu 3-1, la pauză 2-0. Scorul a fost deschis de mijlocașul Kwadwo Duah, în minutul 12, iar Michel Aebischer a majorat diferența în minutul 45. Atacantul Barnabas Varga a înscris pentru Ungaria în minutul 66. Scorul final a fost stabilit în minutul 93 de atacantul elvețian Breel Embolo.

Vineri, în meciul inaugural al competiției și al Grupei A, Germania a surclasat Scoția, scor 5-1. În urma acestor rezultate, Germania ocupă prima poziție, la egalitate de puncte cu Elveția. În următoarea etapă programată pe 19 iunie se vor juca partidele Germania-Ungaria și Elveția-Scoția.

Tot sâmbătă, la Campionatul European de fobal se mai joacă două meciuri din Grupa B. De la ora 19.00, pe Olympiastadion din Berlin va fi meciul Spania și Croația, iar de la ora 22.00 pe Signal Iduna Park din Dortmund va începe partida Italia și Albania. (Mediafax)

Vezi si

Echipa olimpică a României s-a îmbarcat spre Paris: 107 sportivi vor concura în 18 sporturi olimpice

Echipa Olimpică a României a plecat duminică la Paris, pentru a participa la Jocurile Olimpice, …