Sunday , June 16 2024

Viitorul Liteni a depășit cota de 100 de goluri marcate în actualul sezon al Ligii a IV-a

Echipa condusă de Demis Maranda a atins această bornă simbolică odată cu victoria obținută în etapa intermediară de marți, 5-1, pe teren propriu, cu Minerul Iacobeni

Viitorul Liteni a devenit prima echipă cu peste 100 de goluri marcate în actualul sezon al Ligii a IV-a. Echipa condusă de Demis Maranda și Cătălin Holca a depășit această cotă simbolică, după ce s-a impus marți pe teren propriu, în fața Minerului Iacobeni, cu scorul de 5-1, prin reușitele semnate de Codău (2), Sahru, R. Rusu și Pelepco.
secretarasite

În aceiași etapă a 27-a, liderul FC Şoimii Gura Humorului a câștigat la “masa verde” pe terenul muribundei Rarău Câmpulung, în vreme ce a doua clasată, Juniorul Salcea, a închis setul la 6-1 la Preutești, grație golurilor înscrise de Malanca (2), Zamă (2), Barbir și Neamțu.

În derbyul rundei intermediare de marți, Bradul Putna și-a consolidat locul pe podiumul clasamentului, după a învins pe terenul din Frătăuții Noi, Juniorul Suceava, cu 2-1, rezultat stabilit încă din prima repriză în urma golurilor marcate de C. Coroamă, T. Rusu, respectiv Stîncă.

În celelalte meciuri, Moldova Drăgușeni a realizat scorul zilei, 8-2 la Frumosu, prin reușitele lui M. Plămadă (3), R. Matei, Atodiresei, Niță, Pînzariu și Bargan, Recolta Fântânele a bifat a șasea victorie consecutivă în retur, 2-0, în deplasarea de la Dărmănești, unde Gheorghiță a reușit dubla, în timp ce Progresul Frătăuții Vechi s-a impus la Poieni Solca, cu 5-1, prin golurile înscrise de Lelcu (2), Ignătescu și Tudorache, la care s-a adăugat un autogol.

Rezultatele etapei a 27-a:

Forestierul Frumosu – Moldova Drăgușeni: 2-8

Bradul Putna – Juniorul Suceava: 2-1

Bucovina Dărmănești – Recolta Fântânele: 0-2

Sporting Poieni Solca – Progresul Frătăuții Vechi: 1-5

Şomuzul Preutești – Juniorul Salcea: 1-6

Viitorul Liteni – Minerul Iacobeni: 5-1

Rarău Câmpulung – FC Şoimii Gura Humorului: 0-3.

Clasament: 1. FC Şoimii Gura Humorului 68p, 2. Juniorul Salcea 64p, 3. Bradul Putna 63p, 4. Juniorul Suceava 57p, 5. Viitorul Liteni 49p…

La barajul de promovare în Liga a III-a, programat pe 16 și 23 iunie, campioana județului Suceava va întâlni formația Comstar Vaslui. (D.C.)

Vezi si

EURO 2024: Victorie clară a Germaniei în meciul de deschidere, 5-1 cu Scoţia

Echipa Germaniei a învins formaţia Scoţiei cu scorul de 5-1 (3-0), vineri seara, pe Football …

error: