Monday , April 29 2024

Steaua, victorie cu 1-2 la Skopje. Urmeaza Dinamo Tbilisi

steaua

Steaua a câştigat cu 2-1 returul cu Vardar Skopje, jucat în Macedonia, prin golurile marcate de Piovaccari şi Bourceanu. Următoarea adversară a roş-albaştrilor, în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, va fi Dinamo Tbilisi, cu care se va întâlni pe 30 iulie şi 6 august.
Patru meciuri oficiale a jucat Steaua în acest sezon şi le-a câştigat pe toate, două dintre ele cu campioana Macedoniei, Vardar Skopje. Deşi securizaseră calificarea în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după victoria cu 3-0 obţinută săptămâna trecută, pe Arena Naţională, roş-albaştrii au arătat şi marţi seara poftă de joc, au fost foarte ofensivi şi au arătat că au potenţial pentru un parcurs lung în actualul sezon al cupelor europene.

Steaua a câştigat cu 2-1 la Skopje şi a deschis scorul la jumătatea primei reprize, prin Piovaccari, jucător aflat la primul său meci ca titular în tricoul roş-albastru. Campioana României ar fi putut majora diferenţa în minutul 36, dar Nicuşor Stanciu a avut ghinionul ca mingea săltată de el peste portarul Pavlovic să întâlnească bara, pentru ca apoi un fundaş al lui Vardar să respingă de pe linia porţii balonul ce se îndrepta spre gol. Ocaziile s-au răzbunat însă la poarta noastră, iar Tătăruşanu a fost învins la ultima fază a primei reprize, de lovitura de cap a lui Kostovski.

În repriza secundă tot Steaua a fost echipa mai bună, iar eforturile elevilor lui Reghecampf au fost răsplătite de golul lui Bourceanu, marcat în minutul 72.

Steaua a câştigat astfel cu 2-1, după ce a învins cu 3-0 pe Petrolul în Supercupă, tot cu 3-0 pe Vardar Skopje, în manşa tur din Liga Campionilor, şi cu 2-1 pe Ceahlăul, în campionat.

Următorul meci al Stelei este programat marţea viitoare, cu Dinamo Tbilisi, în deplasare, în turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

 

 

Vezi si

România a cucerit aurul la 8+1 feminin la Europenele de canotaj din Ungaria

România a cucerit medaliile de aur la feminin în proba regină a canotajului, 8+1, duminică, …