Monday , April 29 2024

Ion Lungu, după meciul câștigat de handbaliștii suceveni: S-a confirmat forma bună a echipei. Vom organiza un campionat universitar european în noua Sală Polivalentă

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a participat, sâmbătă seara, alături de prof. Valentin Popa, fostul rector al USV, și de viceprimarul Lucian Harșovschi la meciul câștigat de handbaliștii de la CSU Suceava în fața celor de la CSM Vaslui (30 -28).
”A fost un meci dinamic, cu faze frumoase de joc. Și azi s-a confirmat forma bună în care se află echipa suceveană”, a declarat, entuziasmat , după meci, primarul Lungu.
Acesta a spus că acum se construiește o o echipă nouă, care să joace în Cupele Europene, exprimându-și speranța că, foarte curând, aceste meciuri se vor disputa în noua Sală Polivalentă a Sucevei.
”Merg bine lucrările la Sala Polivalentă cu 5000 de locuri, unde vrem să organizăm un campionat universitar european, având în vedere că Universitatea suceveană a câștigat de 3 ori acest trofeu”, a mai spus primarul Ion Lungu. (O.S.)

Vezi si

Şase canotori suceveni au câștigat în acest week-end medalii de aur la Campionatul European din Ungaria

România a cucerit în premieră o medalie de aur în proba masculină de dublu vâsle …