Saturday , April 27 2024

Spaniolii, la picioarele lui Marica. Golurile romanului salveaza pe Getafe de la retrogradare

marica

Jurnalistii din Spania il ridica in slavi pe atacantul Ciprian Marica dupa ce acesta a marcat de doua ori in ultima etapa a campionatului si a contribuit decisiv la salvarea de la retrogradare a celor de la Getafe.

Cele doua goluri ale internationalului roman au adus victoria lui Getafe in fata lui Rayo Vallecano, madrilenii terminand sezonul pe locul 13.

“Ciprian o salveaza pe Getafe!”, au titrat cei de la Marca, articolul continuand: “Doua goluri marcate de Ciprian Marica, ultimul din penalti, i-au permis lui Getafe sa evolueze inca un sezon in Primera Division.”

Nici As nu a ratat sansa de a-l lauda pe varful “tricolor”.

“O dubla a lui Marica o salveaza pe Getafe de la retrogradare. Atacantul roman a marcat doua goluri, unul din penalti, iar Getafe ramane in Primera.”

Victoria din partida cu Rayo a urcat-o pe Getafe pe pozitia a 13-a in clasamentul final din Spania iar antrenorul Cosmin Contra si-a asigurat un an de contract in La Liga.

La o zi dupa meciul de exceptie, Ciprian Marica a postat un mesaj surprinzator, el luandu-si la revedere de la echipa iberica.

Internationalul roman a semnat un contract valabil doar pana in aceasta vara, urmand ca in perioada imediat urmatoare sa isi caute o noua echipa.

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …