Friday , March 29 2024

CSU din Suceava riscă să ajungă pe loc de baraj după înfrângerea de la Turda

CSU din Suceava riscă să ajungă pe unul dintre locurile de barajul pentru evitarea redrogradării din Liga Națională la handbal masculin, după ce a pierdut vineri seară, pe terenul Potaissei Turda, cu scorul de 32-34, într-un meci din cadrul etapei a XI-a.

Echipa antrenată de Petru Ghervan a condus pe parcursul primei reprize cu 15-12, însă ardelenii au întors scorul până la pauză și au intrat la vestiare cu un avantaj de 18-16.

Cu patru aruncări de la 7 metri ratate și șase eliminări temporare de două minute, universitarii s-au apropiat în trei rânduri la un singur gol în debutul reprizei secunde, dar au cedat în final cu 32-34.

CSU din Suceava: Makaria, Padovei – Kbilashvili (9 goluri), Stanciuc (7), Gavriloaia (7), Tîrzioru (4), Ștefan (2), Csog (2), Bologa (1), Roșu, Szazs, Zarițchi, Vizitiu, Bruj, Urdă și Grigore. (D.C.)

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …

One comment

  1. La cum sponsorizează Primăria Suceava și Consiliul Județean sportul din județ, doriți mai mult? Lungu construiește stadion cu 500 de locuri, poate, poate dărâma stadionul Areni. Înainte de alegeri promitea liga a -II -a, și? Dorim stadion nou cu cel puțin aceleași locuri ca vechiul. Presa din Suceava (toată) nu se implica, refuz sa cred ca Îl slujește pe Lungu. Nu exista presa in Suceava sa și critice, doar lauda. Presa liberă