Friday , April 26 2024

Simona Halep, despre cum a intrerupt colaborare cu Wim Fissette: “I-am dat un mesaj si i-am multumit, dar el nu mi-a raspuns”

halep-fisette

Simona Halep a anuntat in urma cu cateva zile ca a renuntat la colaborarea cu antrenorul Wim Fissette. Intr-un interviu la Protv, sportiva a facut public si modul cum s-a despartit de antrenor. “I-am dat un mesaj in care i-am multumit pentru tot, dar nu mi-a raspuns”, a precizt locul trei din clasamentul WTA.

“Eu am fost un produs 100% romanesc. Eu am lucrat numai cu romani, pana la Wim Fissette. Am intrerupt colaborarea, a fost un an foarte bun.

Am avut rezultate foarte bune. Ii doresc sa urce cat mai mult in cariera de antrenor. Chiar trebuie sa spun cum l-am anuntat? I-am dat mesaj si i-am multumit pentru tot, dar el nu mi-a raspuns. Eu vreau ca atunci cand ne intalnim la turnee, sa vorbim, sa fim asa cum am fost, sa ramanem prieteni. Viitorul meu antrenor va fi un roman, sigur. Mie imi place sa am langa mine un om care gandeste la fel” – Simona Halep la ProTV.

“Antrenorul trebuie să te susţină şi când e greu şi când e bine, trebuie să fie foarte bun pedagog, contează şi tactica pe care o vorbeşti înainte de meciuri şi sfaturile atunci când trebuie să intri la un meci foarte greu. Trebuie să te susţină, să-şi dea sfaturi pozitive şi să-ţi înţeleagă felul de a fi. Sunt destul de pretenţioasă ca jucătoare, iar pentru un antrenor e greu să mă suporte. Anul ăsta nu prea am vorbit înainte de meci, am făcut mai mult singură. Vreau să lucrez din nou cu un român, mă simt foarte bine şi avem o mentalitate asemănătoare. Străinii au altă metalitate şi eu vreau să am pe cineva care e la fel ca mine”.

Alaturi de Wim Fissette, Simona Halep a ajuns in finala la Masters-ul de la Madrid si la Roland Garros si in semifinalele turneului de la Wimbledon.

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …