Friday , May 17 2024

Selectionata suceveana a provocat prima `nfrangere liderului seriei

N trupa preg\tita de Bogdan Grosu a `nvins, cu scorul de 2-1, reprezentativa jude]ului Bac\u, `ntr-un meci disputat, ieri, pe stadionul “Nada Florilor” din F\lticeni [i care a contat pentru etapa a VII-a din cadrul Campionatului Na]ional al Selec]ionatelor de Juniori sub 16 ani n sucevenii au `ntors soarta partidei dup\ pauz\, gra]ie golurilor marcate de Nastasiu [i Placint\,

Selec]ionata de juniori sub 16 ani a jude]ului Suceava a bifat a treia victorie stagional\, dup\ ce s-a impus cu scorul de 2-1, `n fa]a reprezentativei jude]ului Bac\u, `ntr-un meci disputat ieri, pe stadionul “Nada Florilor” din F\lticeni [i care a contat pentru etapa a VII-a a campionatului.
Intrat\ pe teren din postura de lidera a seriei, forma]ia b\c\un\ a reu[it s\ deschid\ scorul `n minutul 39, c=nd Popa a profitat de o nesincronizare a funda[ilor suceveni [i marcat golul care avea s\ le asigure oaspe]ilor un avantaj de 1-0 la pauz\.
Replica trupei preg\tite de Bogdan Grosu a venit `n minutul 47, c=nd Carcea a avut o incursiune pe partea dreapt\, a centrat `n fa]a por]ii, goalkeeperul oaspe]ilor a respins neconving\tor [i nou-intratul Nastasiu a restabilit egalitatea la 1-1. Incurajat\ de aceast\ reu[it\, echipa sucevean\ a izbutit s\ le administreze b\c\uanilor prima `nfr=ngere din actualul sezon printr-un gol venit `n minutul 60, c=nd Tudose a pasat `n diagonal\ p=n\ la Pl\cint\, acesta a driblat primul adversar ie[it `n cale [i a `nchis tabela la scorul de 2-1 cu un [ut din interiorul careului.
Selec]ionata sucevean\ a evoluat `n urm\toarea alc\tuire: Puianu – Am\n\loaiei, Petruneac, Siminicariu, Carcea, Tudose, Mateiciuc, Strugariu, Pl\cint\, Lu]ac, Costan. Pe parcursul jocului au mai intrat: Nastasiu, Mantu [i Radu.
La finalul jocului de pe “Nada Florilor”, selec]ionerul sucevean Bogdan Grosu a spus c\ victoria echipei sale este o consecin]\ fireasc\ a omogeniz\rii grupului de juc\tori. “Am intrat pe teren, baz=ndu-ne pe faptul c\ b\c\unii ne vor privi de sus, av=nd `n vedere c\ erau ne`nvin[i `nainte acestei etape. Noi ne-am v\zut `ns\ de treaba, baie]ii s-au d\ruit exemplat [i p=n\ la urm\ am reu[it s\ c=[tig\m, aceasta victorie fiind [i o consecin]\ a omogenizarii echipei, care cre[te `n joc de la un meci la altul”, a spus selec]ionerul Bogdan Grosu.
~n etapa urm\toare, selec]ionata sucevean\ se va deplasa pe terenul rivalilor din jude]ul Botosani, `ntr-un meci program mar]i, 9 noiembrie, pe stadionul “Mecanex”. (D\nu] CHIDOVE})

Vezi si

Şomuz Fălticeni deschide penultima etapă din play-out

In ultima deplasare din acest sezon al Ligii a III-a, echipa antrenată de Daniel Stoica …