Sunday , May 26 2024

Pugiliştii suceveni se pregătesc intens pentru Campionatul Naţional de seniori

Box

La competiţia care se va desfăşura la sfârşitul acestei luni, la Reşita, clubul CSM Florconstruct Suceava va urca în ring cu patru sportivi, este vorba de Ionuţ Vornicu, Ionuţ Nechita, Răzvan Petrenciuc şi Nicu Berariu.  “Sperăm la cel puţin o medalie”, a spus antrenorul Anducu Vornicu

Se transpiră din greu în aceste zile în sala de box a complexului Unirea. Pugiliştii suceveni luptă cu sacii de box şi cu kilogramele în plus în vederea pregătirii Campionatelor Naţionale de seniori ce vor avea loc la sfârşitul acestei luni la Reşita.
CSM Florconstruct Suceava va participa la această competiţiei cu un lot de trei sportivi, format din Ionuţ Vornicu, la categoria 56 de kilograme, Ionuţ Nechita la 69 de kilograme, Răzvan Petrenciuc la 81 de kilograme şi Nicu Berariu la +91 de kilograme, ultimii doi, ambii cu mai multe medalii naţionale în palmares, revenind în ring după o perioadă îndelungată de inactivitate.
Antrenorul secţiei de box de la CSM Suceava, Anducu Vornicu, speră ca pugiliştii suceveni să se întoarcă cu cel puţin o medalie din Banat.
„Ne pregătim intens pentru Campionatul Naţional de seniori. Vom merge acolo cu un lot de patru jucători, format din Ionuţ Nechita, Ionuţ Vornicu, Nicu Berariu şi Răzvan Petrenciuc. Sperăm la cel puţin o medalie. Pregătirile decurg normal, facem câte două antrenamente pe zi şi suntem optimişti. Este greu, dar este o provocare pentru mine. Mi-a intrat în sânge acest microb şi vreau să arăt Sucevei că pot să fac multe pentru boxul de aici. Tin să-i mulţumesc în mod special domnului Vasile Florea pentru sprijinul financiar acordat”, a declarat antrenorul Alexandru Vornicu.
Pentru a se pregăti cât mai bine înaintea Campionatelor Naţionale, pugiliştii suceveni s-au deplasat la sfârşitul săptămânii trecute la Fălticeni, unde au susţinut mai multe meciuri în compania celor de la Clubul Sportiv “Nicu Gane”.
Deşi are alocaţi în acest an un buget de 20.000 de leo din partea Primăriei, în primele şase luni şi jumătate, clubul local nici măcar un leu din partea autorităţilor locale. (Dănuţ CHIDOVET)

Vezi si

CSM Bucovina Suceava a obținut prima victorie în actuala ediție a Diviziei Naționale la rugby

Echipa antrenată de Marcel Crețuleac a câștigat, cu scorul de 38-18, meciul disputat sâmbătă, pe …