Friday , April 26 2024

PSV Eindhoven – Rapid 2-1 in Europa League. Echipa din Giulesti, ultima in grupa

Rapid a pierdut meciul de la Eindhoven, din etapa a 6-a a Grupei C din UEFA Europa League, scor 1-2 cu PSV. Golurile echipei olandeze au fost marcate de Manolev (75) şi Matavz (79), iar pentru Rapid a înscris Pancu (90+2). În urma acestui rezultat, giuleştenii au terminat pe ultimul loc din grupă.

Rapid a început bine partida, dar a cedat după minutul 8, când a cerut un penaltz la un blocaj în careu asupra lui Deac. Portarul D. Coman s-a ales cu capul spart după un duel cu Marcelo şi a fost nevoit să-i lase locul lui Straton. De asemenea, Surdu s-a acidentat şi el tot în prima repriză.

PSV a profitat de slăbiciunile giuleştenilor şi a deschis scorul în minutul 75, prin Manolev, cu un şut care a trecut destul de uşor pe sub Straton, pentru a-şi majora avantajul imediat, în mintuul 79, prin Matavz, care a încris simplul din câţiva metri. Giuleştenii au replicat prin bara lui Alexa, din minutul 81, şi prin golul lui Pancu, din minutul 90+2, dar era prea târziu pentru un alt rezultat.

PSV Eindhoven: Tyton – Marzo (70 Manolev), Marcelo, Derijk, Willems – Engelaar (46 Toivonen), Ritzmaier – Labyad, Wijnaldum, Lens – Matavz. Antrenor: Fred Rutten.

Rapid Bucureşti: Coman (34  Straton) – Rui Duarte, Marcos Antonio, Oros, Bozovic – Grigorie, Alexa, Grigore – Surdu (36 Teixeira) , Cassio (72 Pancu), Deac. Antrenor: Răzvan Lucescu.

În celălalt meci din grupă, Hapoel Tel-Aviv – Legia Varşovia 2-0.

Clasament final: 1. PSV 16p: 2. Legia 9p. 3. Hapoel 7p; 4. Rapid 3p.

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …