Friday , March 29 2024

Prima reacție a lui Messi după înfrângerea surprinzătoare a Argentinei de către Arabia Saudită

“Este o situație prin care acest grup de jucători nu a trecut niciodată, a trecut ceva timp de când nu am mai suferit o lovitură atât de dură, nu ne așteptam să începem așa”, a declarat Messi presei argentiniene după înfrângerea cu 2-1 în Grupa C de către Arabia Saudită la Cupa Mondială din Qatar.

Aflat la a cincea sa Cupă Mondială, Messi deschisese scorul din penalty în minutul 10, iar Argentina a avut trei goluri anulate pentru offside într-o primă repriză plină de goluri.

Dar în repriza a doua, “în cinci minute de greșeli pe care le-am făcut, am fost conduși cu 2-1 și apoi a fost foarte greu, ne-am pierdut organizarea și am început să aruncăm mingea”, a spus Messi, citat de Todo Noticias.

Messi a spus că echipa sa știa că Arabia Saudită, deși este a doua cea mai slab clasată echipă din turneu, le putea face probleme. “Știam că este o echipă care va juca dacă îi lăsăm… Nu ne-au surprins, știam că pot face asta”.

“Evident că trebuie să câștigăm totul de acum. Depinde de noi să reparăm ceea ce am greșit și să ne întoarcem la elementele de bază a ceea ce suntem”, a declarat Messi, a cărui echipă avea o serie de 36 de meciuri fără înfrângere înainte de rezultatul surprinzător de pe stadionul Lusail din Qatar.

“Suntem bine, evident că suntem afectați de rezultat, foarte supărați. Dar oamenii trebuie să aibă încredere că această echipă nu îi va dezamăgi și vom merge la atac în următoarele două meciuri. Am mai jucat meciuri de această natură și vom avea o prestație bună. Acum este momentul să fim mai uniți ca niciodată, să arătăm cât de puternici suntem cu adevărat”, a mai declarat Mesii după meci, citat de Mediafax.

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …