Sunday , April 28 2024

Presedintele clubului brazilian Vasco da Gama neaga ca Mutu va juca din vara in Brazilia

După ce Mark Assuncao, directorul sportiv al lui Vasco da Gama, a anunţat că s-a înţeles cu Adrian Mutu pentru ca “Briliantul” să joace din vară în Brazilia, preşedintele clubului sud-american, Roberto Dinamite, a declarat că nu ştie nimic despre această afacere.

“Nici o negociere nu începe fără autorizaţia mea. Sigur, Mutu e un jucător care nu are nevoie de nici o prezentare, dacă se întrevede vreo posibilitate, l-am transfera. Însă eu nu ştiu nimic!”, a declarat Roberto Dinamite, preşedintele lui Vasco da Gama, conform gsp.ro.

“Nu înţeleg de unde a scos Assuncao această variantă. El trebuie să se limiteze să caute jucători şi să mă întrebe «Acesta vă place? Costă atît, îl luăm?». De Mutu nu mi-a zis însă absolut nimic. Dacă are intenţia să-mi vorbească de el aştept telefonul său. Cert este că nu e autorizat să ia contact cu fotbalişti fără acceptul clubului. În Italia se află pentru a găsi un sponsor şi să observe jucători, ale căror nume să mi le transmită. Deocamdată, nu mi-a spus de nimeni”, a mai spus Roberto Dinamite.

Adrian Mutu poate pleca liber de contract de la Cesena în cazul, foarte probabil, de altfel, în care echipa va retrograda în Serie B. Mutu (33 de ani) încasează un salariu anual de 1,5 milioane de euro, pe care nici un alt club din Europa nu este dispus să i-l achite. În ultima vreme, singurele oferte interesante pentru Mutu au venit, conform presei, din Canada, de la Montreal Impact, şi din Brazilia, de la Vasco da Gama.

Vezi si

Aur sau argint? Suceveanca Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de Box de la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat joi, 25 aprilie, în finala categoriei 54 kg a …