Wednesday , March 29 2023

Actorul Ryan Reynolds, entuziasmat de experiența ca patron de club de fotbal din Marea Britanie

Actorul canadian Ryan Reynolds, cunoscut mai ales pentru rolurile din Deadpool, Definitely Maybe, The Proposal, celebru ca supererou Marvel, este şi patron de club de fotbal în Marea Britanie.

Celebrul actor din Vancouver a apreciat că implicarea sa ca acţionar la clubul galez de fotbal Wrexham este „cea mai importantă experienţă a vieţii sale”, relatează DPA. Reynolds şi actorul american Rob McElhenney au preluat clubul galez, care joacă în liga a cincea engleză, în 2020, iar Reynolds a descris iubirea sa pentru club înaintea meciului de acasă cu Sheffield United (liga a doua), încheiat cu 3-3, duminică, în Cupa Angliei, relatează Agerpres.

„Vorbind sincer, a fost cea mai importantă experienţă din toată viaţa mea”, a spus Reynolds pentru BBC. „Aventura aceasta nu o pot compara cu altceva. Îmi place foarte mult, deoarece este un proiect care se va întinde pe mai mulţi zeci de ani”, a subliniat apreciatul actor canadian.

„Am întâlni recent un suporter care a împrăştiat cenuşa bunicului său pe terenul echipei. Mă uit la acest loc ca la o biserică”, a comentat Reynolds.

Actorul a relatat că Wrexham a vândut numeroase tricouri, multe dintre ele fiind achiziţionate din America de Nord: „În Canada, de unde sunt, lumea e obsedată de acest club. E ceva remarcabil. Am vândut ceva de genul a 24.000 de tricouri, iar multe au mers în America de Nord. Nu mai există tricouri. Eu nu pot găsi unul.

Cea mai frumoasă parte este susţinerea primită din partea comunităţii din afara clubului, faptul că Wrexham a devenit o destinaţie turistică pentru mulţi oameni care vin aici. E ceva special legat de acest oraş”, a concluzionat Reynolds.

Ryan Reynolds este căsătorit din 2012 cu actrița Bleke Lively, cu care are trei copii.

Vezi si

Ana Morodan a fost reținută 24 de ore. „Contesa digitală”, prinsă la volan după ce consumase alcool și droguri și avea permisul suspendat

Influencerul Ana Morodan, supranumită „contesa digitală”, a fost reținută de poliție după ce a provocat …