Friday , May 10 2024

Presa din Spania face un anunt alarmant despre Simona Halep: rateaza Turneul Campioanelor?

halep1

Turneul Campioanelor, competitia ce va reuni cele mai bune opt jucatoare din lume, va debuta saptamana viitoare, insa prezenta Simonei Halep este in continuare sub semnul intrebarii.

Cel putin asta sustin jurnalistii din Spania de la Vavel, care mentioneaza ca sportiva noastra nu si-a confirmat inca prezenta la Turneul Campioanelor.

Alaturi de Simona Halep, in aceeasi situatie s-ar afla Serena Williams, Ana Ivanovici si Eugenie Bouchard. Singurele jucatoare care si-au confirmat prezenta, potrivitspaniolilor, ar fi Maria Sharapova, Agnieszka Radwanska, Caroline Wozniacki si Petra Kvitova.

“Tabloul complet al turneului din Singapore nu este inca finalizat deoarece patru jucatoare acuza jucatoare fizice. Serena Williams, Simona Halep, Ana Ivanovici si Eugenie Bouchard au suferit numeroase probleme fizice. Singurele jucatoare care si-au confirmat prezenta sunt Sharapova, Kvitova, Radwanska si Wozniacki”, a notat publicatia din Spania.

In cazul in care vor exista probleme, WTA a stabilit ca Angelique Kerber, Ekaterina Makarova si Dominica Cibulkova sa fie rezerve la Turneul Campioanelor.

Competitia din Singapore va incepe pe 20 octombrie, iar Simona Halep nu va fi cap de serie, dupa ce a pierdut locul doi WTA.

ziare.com

Vezi si

Tenis, Roma: Irina Begu s-a calificat în turul secund după un meci întins pe două zile. Urmează Rîbakina

Irina Begu s-a calificat în runda a doua a turneului WTA 1.000 de la Roma, …