Friday , May 10 2024

Preda si Negru, amendati pentru iesirile nervoase de la meciul cu Unirea Slobozia

Clubul Rapid a anun]at, prin vocea antrenorul Ovidiu Murariu, c\ `[i cere scuze suporterilor suceveni pentru ie[irile necontrolate avute de cei doi fotbali[ti la meciul de s=mb\t\ n “Preda [i Negru vor fi amenda]i [i v\ asigur c\ nu vor primi o penalizare u[oar\”, a precizat [eful b\ncii tehnice de pe Areni n meciul de duminic\ dintre CF Br\ila [i Rapid Suceava va fi transmis `n direct de canalul Dolce Sport 2

Ie[irile necontrolate avute de fotbali[tii Mircea Negru [i Andrei Preda (foto) `n timpul [i dup\ meciul de s=mb\t\ cu Unirea Slobozia nu au r\mas netaxate de c\tre conducerea clubului Rapid. Antrenorul “ceferi[tilor”, Ovidiu Murariu, a anun]at c\ at=t Negru, c=t [i Preda, vor fi amenda]i conform regulamentului de ordine interioar\ [i a precizat c\ gruparea de pe Areni `[i cere scuze fa]\ de suporteri pentru escapadele nervoase avute de cei doi componen]i ai lotului rapidist. “~n numele clubulului, vreau s\ ne cerem scuzele de rigoare pentru ie[irile celor doi, ie[iri generate poate [i de st\rile de moment avute at=t de juc\tori, c=t [i de spectatori. Preda [i Negru vor fi amenda]i conform regulamentului de ordine interioar\ a clubului [i v\ asigur c\ nu vor primi o penalizare u[oar\”, a precizat antrenorul Ovidiu Murariu.
Mircea Negru [i Andrei Preda vor fi penaliza]i, dup\ ce primul s-a contrat verbal cu publicul chiar in timpul meciului cu Unirea Slobozia, iar cel de-al doilea a fost aproape de a se lua la b\taie cu c=]iva spectatori de la tribuna a II-a, dup\ fluierul final al jocului de s=mb\t\.

N B\ga]i `n [edin]\ de conducerea clubului

{eful b\ncii tehnice de pe Areni a analizat `mpreun\ cu juc\torii [i conducerea administrativ\ a clubului criza de rezultate pe care o traverseaz\ Rapidul, `n cadrul unei [edin]e ce a avut loc luni sear\. “Am analizat `mpreun\ motivele care au generat ultimele rezultate negative ale echipei. Am tras ni[te concluzii [i cred c\ lucrurile s-au mai a[ezat. Sper\m ca `n urm\toarele meciuri s\ mai [tergem din pasivul pe care `l avem la adev\r `n clasament, iar prima ocazie este meciul de la Br\ila”, a spus Ovidiu Murariu, dupa `nt=lnirea de luni.

N Duminic\ joac\ la Br\ila, `n direct la Dolce Sport 2

Pentru prima oar\ `n istoria clubului, Rapid va ap\rea `n direct “pe sticl\”. Astfel, canalul de televiziune Dolce Sport 2 va transmite duminic\, cu `ncepere de orele 13.00, meciul pe care “ceferi[tii” `l sus]in pe terenul celor de la CF Br\ila, `n etapa a XI-a a Ligii a II-a.
(D\nu] CHIDOVE})

Vezi si

Daniel Stanciuc a marcat trei goluri în victoria României cu Cehia, din barajul pentru Campionatul Mondial

Handbalistul sucevean Daniel Stanciuc a marcat trei goluri în meciul pe care naționala României l-a …