Friday , April 26 2024

Mitica Dragomir a primit o suma colosala ca să plece de la LPF

dragomir

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, va primi zece salarii compensatorii ca urmare a plecării sale de la șefia LPF.

Adunarea Generală a Ligii Profesioniste de Fotbal a aprobat la finalul şedinţei din 14 noiembrie ca Dumitru Dragomir, care a pierdut alegerile pentru preşedinţia LPF în faţa lui Gino Iorgulescu, să primească zece salarii compensatorii.

“Mulţumesc foarte mult Adunării Generale, pentru că au propus să primesc zece salarii. Mi-au dat o pensie viageră de 150.000 de euro. Dacă îi pun la CEC voi trăi până la adânci bătrâneţi din aceşti bani”, afirma la momentul respectiv Dumitru Dragomir, care se afla la şefia LPF din anul 1996.

“Am primit deja jumătate din suma pe care Adunarea Generală a decis să o primesc. Ultima tranşă o voi încasa la 16 decembrie”, a afirmat Dragomir pentru Mediafax.

La alegerile din 14 noiembrie, fostul conducător al FC Naţional, Gino Iorgulescu, a fost ales în funcţia de preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, învingându-l pe Dumitru Dragomir cu 11 voturi la 7.

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …