Friday , April 26 2024

Mircea Sandu: “Am umblat o noapte intreaga dupa Mutu”

Escapadele “Briliantului” sunt vechi de cand lumea. Inainte de un joc decisiv, Mutu i-a facut figura si lui Iordanescu, iar presedintele FRF a intervenit pe langa antrenor pentru ca vedeta nationalei sa fie reprimita la lot. Acum regreta.

Reporter: E subiectul numarul unu. Ce spuneti de situatia lui Mutu si Tamas la nationala?
Mircea Sandu: Nimic. Doar Piturca e in masura sa faca asta. Iar eu sustin orice masura a antrenorului.

R: Nu aveti intelegere fata de jucatori? Pe vremea dumneavoastra se mai intampla asa ceva, mai ieseati la un sprit…
MS: Am tot respectul fata de valoarea jucatorului Mutu, dar ce a facut acum se inscrie intr-o serie mai lunga de erori. Pai imi aduc aminte de meciul cu Danemarca, din 2003. Abia plecasem de la Izvorani, dupa masa de seara, si m-a sunat Puiu ca a disparut Mutu. Am umblat prin oras dupa el o noapte intreaga…

R: Dumneavoastra, personal?
MS: Nu, am trimis oamenii mei prin oras sa il caute si l-am gasit, dar Puiu Iordanescu, pe atunci antrenor, nu l-a mai vrut.

R: Si, totusi, Mutu a jucat.
MS: Numai eu stiu cat m-am rugat de Iordanescu sa il ierte, iar acum nu stiu daca am facut bine sau nu. Cu Puiu a comis-o de doua ori, cu Piti tot asa, si la Razvan s-a intamplat. Antrenorul poate sa ia orice masura vrea, iar eu il sustin neconditionat.

R: Meciul cu Argentina se va rejuca?
MS: Inca nu stim. Suntem in corespondenta cu federatia din Argentina pentru rejucare, in 2012. Dar dupa acest eveniment neprevazut ne-am schimbat strategia.

R: Despre ce este vorba?
MS: Cand am semnat contractul cu Uruguay nu erau cei mai buni din America de Sud. Imediat ce au castigat Copa America si dupa ce am vazut ce am patit cu Argentina, le-am trimis uruguayenilor o anexa la contract, care sa ii lege si mai mult de data de 29 februarie, cand avem amical cu ei. Asteptam raspunsul. (sursa: Cancan)

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …