Saturday , June 22 2024

Actorul Jeremy Renner, Hawkeye din universul Marvel, în stare critică. El s-a accidentat în timp ce dădea zăpada din fața casei

Actorul Jeremy Renner se află în stare “critică, dar stabilă” după un accident petrecut la locuința lui, în timp ce deszăpezea cu un plug, informează NPR, citat de Digi24.

Reprezentantul actorului a declarat, ieri, că accidentul s-a petrecut în timp ce Renner dădea zăpada la o parte folosind un plug de zăpadă. Nu au fost dezvăluite alte detalii despre starea actorului de 51 de ani, reprezentantul lui menționând doar că familia se află alături de el. Renner se află în stare critică, dar stabilă, după ce a fost preluat de un elicopter și transportat la spital, scrie și publicația Deadline, citată de Huff Post.

Deadline adaugă că Jeremy Renner are o locuință în zona Mount Rose-Ski Tahoe din statul Nevada, unde o furtună a provocat căderi mari de zăpadă pe 31 decembrie și a lăsat mii de oameni fără curent electric. Jeremy Rennes a fost nominalizat la premiile Oscar pentru rolurile din “The Hurt Locker” și “The Town”, primul film transformându-l și într-un actor faimos. El mai este cunoscut și pentru rolul Clint Barton/Hawkeye din universul cinematic Marvel, personajul lui apărând în mai multe filme și având propriul serial.

 

Vezi si

Actorul Donald Sutherland a murit la vârsta de 88 de ani

Actorul Donald Sutherland, protagonistul unor filme precum „Jocurile foamei” și „Animal House”, a murit la …