Monday , May 20 2024

Mijlocașul sucevean Cătălin Golofca a revenit la FC Botoșani

Clubul de fotbal FC Botoșani a anunțat, miercuri, că l-a legitimat pe suceveanul Cătălin Golofca, liber de contract, care ultima oară a evoluat pentru Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

“Bine ai revenit, Cătălin Golofca! FC Botoșani anunță că a ajuns la un acord cu Cătălin Golofca, liber de contract după despărțirea de Sepsi Sf. Gheorghe. Îi urăm lui Cătălin un călduros ‘bun venit acasă’ și multe realizări alături de formația noastră!”, se arată în comunicat.

Mijlocașul originar din Suceava a mai evoluat la FC Botoșani în sezoanele 2016-2017, respectiv 2018-2019, timp în care a adunat 107 meciuri și 22 de goluri în toate competițiile.

În vârstă de 32 de ani, Golofca a mai jucat pentru Cetatea Suceava, Rapid Suceava, FCSB și CFR Cluj.

Totodată, FC Botoșani a anunțat despărțirea, pe cale amiabilă, de jucătorii Mateus Santos și Franco Mussis.

Brazilianul Mateus Criciuma Santos a sosit la club liber de contract, în vara anului 2021. Într-un sezon și jumătate la FC Botoșani, jucătorul a evoluat în 40 de meciuri, înscriind de două ori și oferind trei pase decisive.

De origine argentiniană, Franco Mussis a venit la Botoșani în vara acestui an, având în CV echipe precum FC Copenhaga sau Genoa. Din iulie și până în prezent, acesta a adunat 14 partide, trecându-și în cont o pasă de gol.

Vezi si

LPS Suceava a primit organizarea turneului final – speranțe pentru junioare III

LPS Suceava a primit din partea FRH organizarea turneului final – speranțe din cadrul Campionatului …